![]() |
Un 944 bun de vanzare stie cineva ?
Salut baieti, ma intereseaza, pentru un prieten, un 944 cu acte in regula si eventual impozitul la zi cat mai original. Nu conteaza neaparat starea, dar nici sa fie bun de dus la fier vechi. Pretul de asemenea sa fie unul ok, nu mic, sa fie ok.
Am gasit unul negru in bazar aici pe 4tuning si pare destul de ok la raport calitate / pret. Stiti ceva despre masina ? Altele de vanzare care sa se incadreze in cerintele de mai sus, stiti ? Meri frumos :) |
Re: Un 944 bun de vanzare stie cineva ?
Salut,
Am si eu vreo 2, le gasesti pe anunturi pe forum. :-) Stare impecabila, ambele importate recent, carte service ambele. Pret OK ambele :lol: |
vorbeste cu agentul secret de aici de pe forum! stiam ca el era interesat de o vanzare! Nu garantez dar e o masina buna si ok cu toate actele!
|
da ..am actele si impozit la zi la ea si asigurarea.itp valabil facut in dec 2011.
o721235902 |
Quote:
|
da, si ale mele sunt cu actele la zi si mai originale de atat n-au fost nici cand au iesit din fabrica ;)
Detalii si poze gasesti pe anunturi pe forum. |
Quote:
In alta ordine de idei, iti recomand din experietnta sa iei o masina al carui istoric se cunoaste la fel si imbunatatirile aduse. Cea propusa de bine detine garantia comunitatii 944! Succes si ai nr de telefon mai sus! |
ms MR.SIR:) Domnii au fost pe la masina s-au uitat,am discutat ..cunosc toata istoria masinii de pe forum pentru ca eu nu m-am ascuns cand am avut probleme ..sa vedem ce decizie or sa ia.
multumesc incaodata. |
Quote:
Simplu, Kid |
Multumesc frumos de ajutor baieti. Pana la urma domnisoara aceasta a fost aleasa http://porsche.anunturi-auto.4tuning...-10640245.html :-)
|
o alegere buna a mea e un santier tottal. astept cu interes rezultatul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning