![]() |
Problema plafoniera e36 !
Salutare ,
Mereu apare cate ceva la masinile astea :)) De ceva vreme la franare mai brusca se aprinde plafoniera (nu mereu), plafoniera fiind cu butonul setat la mijloc . S-a m-ai confruntat cineva cu problema asta ? Merci ! |
Re: Problema plafoniera e36 !
Salut, vezi ca exista posibilitatea sa fie de la o usa problema,nu mai face contact bine sau te miri ce este pe acolo.... Sau vre.o balama mai slaba...
Sper sa fie folositor |
mie cateodata cand apas butoanele de la geamuri,sa le cobor/urc se aprinde....prima data nu mi-am dat seama ce se intampla...am zis ca sunt fantome:lol::lol:.am aceeasi plafoniere.dar,nu ma mai deranjeaza.este doar un impuls asa,nici o secunda macar,nu ramane aprins.habar am ce e...dar nu ma prea intereseaza,sincer:D
|
Inteleg ar fi multe variante .
Ar putea avea legatura cu masa adica (minusu) de la stop pe frana . Sa nu faca masa buna ? In orice caz nu am de ce sa-mi fac griji ca se arde ceva pe la ea din cauza asta? Multumesc ! |
schimba armaturile in care se inzavorasc usile din fata intre ele.Intrerupatoarele din interior s-au uzat inegal.Daca le schimbi treaba va fi buna...
|
Quote:
Multumesc , am sa incerc trb asta acum si revin cu detalii ! |
Quote:
De mare ajutor sfatul tau . Zis si facut . Problema rezolvata ! Multumesc ! :D |
am patit si eu la fel, am studiat cauza si am descoperit remediul fara cheltuiala. Nu pentru asta functioneaza forumul ?.... succes !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning