![]() |
evacuari auto inox
Montam si executam trasee de esapament din inox,
beneficiind de tehnologia direct-flow si conferind avantaje semnificative de performanta si rezistenta in timp, pentru orice tip de autoturism. - inclusiv galerii si downpipe - ciptuning -obd - tubulatura intercoolere - admisii custom pt turbo - reparatii mecanica, swap-uri - vanzare + montaj piese auto - vanzare + montaj repere tuning auto - interior, exterior, motor, suspensii, frane, tobe - vanzare anvelope - orice sudura in mediu protector MIG/MAG WIG/TIG |
Re: evacuari auto inox
LFA CUSTOMERS TUNING - CONSTANTA - presteaza urmatoarele servicii
Montam si executam trasee de esapament din inox, beneficiind de tehnologia direct-flow si conferind avantaje semnificative de performanta si rezistenta in timp, pentru orice tip de autoturism. - inclusiv galerii si downpipe - ciptuning -obd - tubulatura intercoolere - admisii custom pt turbo - reparatii mecanica, swap-uri - vanzare + montaj piese auto - vanzare + montaj repere tuning auto - interior, exterior, motor, suspensii, frane, tobe - vanzare anvelope - orice sudura in mediu protector MIG/MAG WIG/TIG relati la tel : 0731 544 662 sau 0765 66 06 77 locatie : Bd Mamaia, Zona Cazino`Mamaia |
10 Attachment(s)
LFA CUSTOMERS TUNING - CONSTANTA - presteaza urmatoarele servicii
Montam si executam trasee de esapament din inox, beneficiind de tehnologia direct-flow si conferind avantaje semnificative de performanta si rezistenta in timp, pentru orice tip de autoturism. - inclusiv galerii si downpipe - ciptuning -obd - tubulatura intercoolere - admisii custom pt turbo - reparatii mecanica, swap-uri - vanzare + montaj piese auto - vanzare + montaj repere tuning auto - interior, exterior, motor, suspensii, frane, tobe - vanzare anvelope - orice sudura in mediu protector MIG/MAG WIG/TIG relati la tel : 0731 544 662 sau 0765 66 06 77 locatie : Bd Mamaia, Zona Cazino`Mamaia |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
[https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1345145962
sal, un pret pentru o toba intermediara de solenza+traseul ce trece peste punte,diametrul original,din inox Attached Thumbnailhttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=2525945&stc=1&d=134523 0538 |
salut , am nevoie de o bucata de 40-50 cm de teava de inox cu diametru de 70-76 sau 80 .. daca ma poti ajuta da-mi un mesaj . ms
|
Quote:
|
salut. nu stiu daca ai observat dar eu sunt din suceva :) lasa-mi un pm cu cati bani vrei pe ea dar sa fie diametru de 70-76 si te sun dupa , ms
|
Quote:
|
Preturi separate:
1.traseu solenza 55mm fara intermediara, finala o cumpar eu 2.downpipe 4.2.1 3.Flanse de conectare si racord flexibil |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning