![]() |
Tuning german pentru DACIA LOGAN
1 Attachment(s)
DACIA LOGAN modificata de germani :lol:
Ultimul model modificat de Elia - renumita firma de tuning specializata in Renault si Nissan - este Dacia Logan. Prezentat la Salonul de Tuning de la Essen, in premiera mondiala, Logan Elia nu are inca modificari substantiale, dar look-ul este usor schimbat, masina avand jante de 17\" cu pneuri 215/40 R 17, un eleron discret pe portbagaj (169 Euro), si aripioare Cup-Wings (125 Euro), sub spoilerul fata. Garda la sol a fost usor coborata, printr-o suspensie speciala (185 Euro). Esapamentul, destul de inestetic in varianta de serie, a beneficiat de o iesire din inox ce costa 59 Euro. Modelul modificat Dacia Logan Elia costa 9.988 de Euro, valoarea totala a modificarilor fiind de 2.038 Euro. Dacia Logan va fi disponibila in Europa de Vest in a doua jumatate a anului viitor, prin intermediul grupului Renault. Cine nu vrea sa astepte atat de mult, poate sa-si achizitioneze acum versiunea Elia tuning. Sursa : RoL.Ro Masina nu e de nerecunoscut,dar totusi e mai \"dragutza\" decat stockul . :P |
i-a chinuit talentul rau
|
pozele se gasesc la galeria 4tuning, adica aicia !!
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...bum=100&page=4 ce pot sa zic... imi place eleronul de bun gust si jantele ! |
n-arata rau deloc! dar trebuiau sa lucreze mai mult la exterior... la modu ca niste spoilere nu stricau... Este un inceput totusi!
|
:)
DnI:merci de adresa...banuiam ca si pe 4tuning sunt ceva poze,da` cine cauta in 1000 si ceva de poza ? :))
|
Nu-mi vine sa cred... Dacie cu numere de Germania si la Essen Show...
Voi va dati seama ca inseamna asta ??????????? |
cam asa e si loganul lui Andrei ..
|
Re:
Quote:
hondare... in germania am vazut pe majoritatea programelor tv, reclama la Logan... uite asa :shock: am ramas si eu. |
nu am cuvinte de critica la adresa mashini dar dupa cum a zis shi in acel articol nu are modificari substantziale...daka ar fii substantziale atunci s-ar crea ceva unic... in rest mashina arata frumushel
|
eleronu ala e finutz
|
exista ceva poze cu acel logan al acelui andrei ?
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Dacia in germany? :shock: Stiam ca se da prin rusia, turcia, etc. etc. Dar germania?? Daca e sa ne gandim putin, ce masina noua ar putea sa isi ia un neamtz la pretul loganului? Nu prea are ce
|
hai sa fim seriosi bogdane ca si la ausbourg au niste preturi de te doare capu`
|
Mie mi se pare prea Soft Tuning-ul ala. Ei cica vor sa o dea cu 10.000 :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning