![]() |
vand diverse pentru E36
Lanterna Oem - 50 lei
Senzor temperatura exterioara - 30 lei Trager - 50 lei Compartiment plastic roata de rezerva - 30 lei Stop stanga Touring - 50 lei Ornamente geamuri spate Coupe - 30 lei Sticle oglinda Coupe - 50 lei ambele 3 prezoane cu antifurt Oem - 35 lei Maner piele frana de mana - 25 lei Telescop capota Coupe - 30 lei Covorase textil gri cu clemele de prindere - 100 lei Preturile sunt fixe, contact [email protected] sau pm poze la fiecare piesa la cerere. |
Re: vand diverse pentru E36
Lanterna Oem - 50 lei - ai o poza cu ea ? 2-3 detalii ?
|
Vreau si eu poza la: "Ornamente geamuri spate Coupe - 30 lei".
Daca sunt om le cumpar eu. |
5 Attachment(s)
Quote:
lanterna stiu ca functiona, acum cred ca s-a descarcat, o pun mai tarziu la incarcat pentru a fi sigur. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
vandute:
Ornamente geamuri spate Coupe - 30 lei Sticle oglinda Coupe - 50 lei ambele Maner piele frana de mana - 25 lei Telescop capota Coupe - 30 lei se adauga: Plastic radiator 4 cilindri - 40 lei Aerisire clima digitala - 100 lei Canale de aer clima digitala - 30 lei/buc. Lumini picioare - 30 lei Capitonaj capota sedan - 40 lei Capitonaje usi fata sedan - 40 lei ambele |
2 Attachment(s)
Lanterna Oem - 50 lei
Senzor temperatura exterioara - 30 lei Trager - 50 lei Compartiment plastic roata de rezerva - 30 lei Stop stanga Touring - 50 lei 3 prezoane cu antifurt Oem - 35 lei Telescop capota Coupe - 30 lei Covorase textil gri cu clemele de prindere - 80 lei Covorase textil spate negre - 40 lei Plastic radiator 4 cilindri - 40 lei Aerisire clima digitala - 100 lei Canale de aer clima digitala - 30 lei/buc. Lumini picioare - 30 lei Capitonaj capota sedan - 40 lei Capitonaje usi fata sedan - 40 lei ambele Plastice stergatoare - sedan 30 lei Lucasuri smoked - 30 lei Stopuri //M sedan, touring, coupe - 240 lei/set |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning