![]() |
Bmw 330ci
6 Attachment(s)
Am revenit asa cum am promis si stiu ca nu au fost putini aceeia care ziceau "alt papagal care vrea sa se dea mare si se lauda aiurea" astazi mi`au luat ai mei masina ale carei poze le vedeti mai jos...ce pot sa spun..bmw 330 ci din 2003 aproape cip tuning + evacuare borla + altele...in total 260 de cai.mult prea mult pt mine da ma descurcai cat de cat;) ma bucur ca fac si io acuma parte din "grupu vostru de soferi"....
|
Re: Bmw 330ci
Daca tot e al tau nu as vedea de ce ascunzi numerele ... poate vede cineva din Craiova masina si o recunoaste ? :D Oricum nu faci parte inca din grupu de soferi , stai linistit !
|
pe cantar il conosc ....daca minti ai pus-o...daca e adevarat ca e a ta,bravo!masina este bombita pe roti...inca nu te felicit dar stiu ca masina era de vanzare!!!
|
nu e vorba de ascuns numerele da pozele le am de la baiatu care o vindea pt ca io nu am apucat sa ii fac poze..nr e Dj - 24 - Fiz
adica nr baiatului de la care am luato.. |
cati bani?
stiu masina foarte bine! |
dj 16 xxs de la cantzar laurentiu o am frate...poti sa te interesezi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: la 18000 mii cred ca e bine...sau nu???...eu daca aveam banii astia imi luam impreza sti din 2000-2002....sincer |
sfat: jante m6 pe 18 ca cele bmw-ului cabrio negru din craiova sau ca cele de pe bmw-ul ar 99 bmw...ultimul!!!...vezi ca ar99bmw poate sa-ti aduca!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
marfa masina ta......ce modificari ai de gand sa-i aduci???sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning