![]() |
Noul Vectra C vs Peugeot 407
As dori sa stiu si eu dintre cele doua masini este mai buna, din toate punctele de vedere.
|
Re: Noul Vectra C vs Peugeot 407
banuiesc ca vectra c e ultima generatie de vectra .
Personal imi place mai mult 407 , am mers cu ambele , cu motoare de 1.8 respectiv 2.0 benzina . Mi se pare mai reusit 407 . |
Finisarea interioara ma incanta mai tare la 407 dar Vectra e mai ieftina iar raportul calitate pret e mult mai bun ! La 407 cu jante pe 17 au picat bieletele si pivotii dupa 40.000 ! (Masina lu' unchi-miu)
|
Exterior/interior imi place mai mult Peugeot-ul dar sunt absolut convins ca Opel-u' se tine mult mai bine in timp. Am cateva exemple de Opel Vectra C cu multi km (130.000km-150.000km) care s-au tinut exemplar (nu s-a schimbat mai nimik la ele).
|
E mai frumos 407 dar in romania nu l-as recomanda nimanui pentru ca are consola fata prea lunga si maturi cu botul.
|
vectra am mers intr-una si mi-sa parut foarte reusita si se simte foarte agila si manevrabila si finisajele sunt chiar reusite
|
Quote:
|
Quote:
|
Subscriu !
|
Cel mai frumos mi se pare OPC de la Vectra..Are niste elemente care ma atrag..Deobicei Opel chiar a mers bine cu designul ma refer la Corsa, la Astra GTC, etc...Dar modelul asta de Vectra..nu prea.. :(
|
4 Attachment(s)
Mie mi-a placut conceptul de Vectra Opc pe care dc o lansau cred ca era senzationala ! Adica asta :
Mi se pare ca era mai unitara asa >> mai... inchegata ! Cea de acum e cum s-a zis ... fata de Astra *(nu tocmai reusita, poate doar Opc cu farurile cu background negru) dar o prefer pe cea fara facelift ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pai s-a lansat...Prima din Romania a primit-o Cristian Tabara..Are 2.7 T si 255 cp daca nu ma insel :)
|
Quote:
|
@Cristi_407 > Prima Vectra Opc( 2.8T 255Cp )nu a fost a lui Cristi Tabara (a fost a treia livrata in tara, il cunosc pe proprietarul primei, el fiind membru al unui alt forum pe care nu il voi preciza) Prima dc o vedeti prin Bucuresti si sunteti curiosi are folie pe toate geamurile si e albastra !
La momentul actual sunt vreo 4 in Bucuresti 1 neagra si 3 albastre (arden Blue) ! Cat despre suspensie la 407 > mai depinde si pe unde mergi ! Dc faci deplasari in tara cu jante pe 18 iti blestemi zilele!8) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning