![]() |
2 Fast 2 Real 4 Hollywood
Il avetzi careva calumea. Eu il am dar cu sunet decalat. Stiti ceva programe pentru remedierea chestiilor astea? http://www.pitstop.net.au/pitstop/up...duct/14647.jpg
|
Din cate stiu eu e facut de polonezii in America :lol: :wink: :P
Am vazut cava .. a fost in reviste in Polonia. Mi-a placut. |
Dragut filmul, dar si eu am aceasi problema, sunetul este decalat si strica tot farmecul!!!
|
Il vreau si eu de unde il aveti?
|
De pe DC++ il iau eu acum dar merge nasol,time left 30h :?
|
Eu nu-l gasesc si desteptu' ala de shadow l-a sters :x, pun eu mana pe tine.
|
Eu tocmai l-am luat de pe oDC. Nici 10 min. n-am stat. Are 698 mb.
|
Aceeasi problema cu sunetul decalat.
|
Ati vazut filmuletzul \"BMW M5 cu Madonna\"? :D
|
Eu nu! Poate stie careva care e treaba cu sunetul adica cu cate sec e in fatza sau in sopate ca atunci ar fi o modalitate de a vedea calumea filmul.
|
Quote:
|
Div Fix repara filme.Dar nu stiu dak il repara si in cazul asta.O sa incerc eu dupa ce il iau
|
Am vrut si eu sa-l iau, dar l-am intrebat pe tip dc merita si mi-a zis k nu (bineinteles k din cauza decalarii sunetului).
S-ar putea sa se poata repara, sa se faca sincronizarea, asa cum se face face si la subtitrare in functie de nr de frame-uri. |
1 Attachment(s)
SUPER TARE FILMUL!!! L-am vazut de vreo 3 ori :) (si sunetu e sincronizat cu video...)
e plin de invataminte :) 1. unde-i cauciuc e si fum 2. nu se face liniuta fara burnout inainte :) 3. ai pierdut dai banu 4. ICE-urile lor dau textila jos :lol: :lol: 5. \"fuck the police\" 6. dupa liniute la frecat asfaltu' cu detergent sa nu ramana urme de cauciuc 7. aveti grija pe locul cui parcati :lol: :lol: si multe altele.... |
il am si eu de ceva vreme,insa acum am vazut postu`,si cu sunet si cu imagine ok. cine il vrea,pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning