![]() |
Suspensie BMW E36
Am zis sa deschid un thread despre suspensia cea mai buna care se poate pune pe un Bmw E36/coupe/sedan.Astept pareri care ar fi cea mai buna suspensie de strada,de drag,de drift.Poze,linkuri,pret,etc. Thx
|
Re: Suspensie BMW E36
Nu cred ca adresezi unde trebuie intrebarea.99% folosim suspensii low cost ...fie coilover ,fie fixe , fie intarite.
Vei gasi deja raspunsul la oameni care chiar au pe masina asa ceva si le folosesc pe bimmerforums,revlimited,etc.Apoi cred ca tre sa restrangi aria...drag,drift,circuit par similare insa stii si tu ca la fiecare fortele actioneaza diferit.Bafta! |
atunci intreb si eu. cea mai buna de strada reglabila low cost care ar fi ?
|
Quote:
Iar on-topic ,multi din afara folosesc monotub d2 ,destul de populara si recomandata. |
Eu pot oferi informatii doar asupra suspensiilor dedicate pentru street.
Variante sunt destule [ acum depinde si de bugetul tau ] Poti alege intre KW [ v1,v2,v3 ] , eibach pro kit system + , sau bilstein [ b -urile sau pss urile ] Preturile incep undeva de la 500 de euro si ajung pana la 2000 de euro , depinde de tine cat crezi ca merita o suspensie buna pentru masina ta ! aici ai o exemplificare destul de detaliata la solutiile oferite de eibach : https://www.youtube.com/watch?v=GRu8O...eature=related |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning