![]() |
in jur de 9000 de Euro !! ce-mi iau?
De ceva timp li s-a pus pata la ai mei sa ia o masina noua.
Cam ar trebui sa fie in jurul sumei de 9000 de Euroi... poate imi dati niste indicatzii... Mai putzin Loganu' :p 10x ;) |
Re: in jur de 9000 de Euro !! ce-mi iau?
peugeot 107 , citroen c1 , toyota aygo .... si daca mai pui un pic opel astra clasic
|
Quote:
ma gandeam la Skoda Fabia...sau volkswagen Polo... Hyundai Accent sau ceva de genu asta cat de cat mai mari ca un 107 sau c1 ... ;) dak e cineva care are una din masinile astea sa-mi spuna cum se comporta ..cat consuma..dak e multumit de masina pana acum Mersi |
masinile pe care le-ai enumerat sunt in jur de 10.000, cu ceva optiuni, daca mai pui un pic, hyndai accent e o optiune foarte buna in rap calitate pret
o prietena are un polo si e foarte multumita de masina. e drept ca a fost luata la mana a doua din germania , dar e o masina buna |
eu am un polo 1.4 16 v si 75 de cp. Masina este din martie 2005 si are apropae 37 de mii de km. Masina este excelenta ptr oras...destul de incapatoare(pot merge 4 persoane in ea si sa faci si piata ptr ca si portbagajul nu este asa de mic precum pare), sta binisor pe viraje, nu consuma mai mult de 7 juma daca mergi ca omul si cam 9-10 in jar.La exterior la viteze pana in 120/h si cu 2 pers in masina papa cam 6%...daca mergi tare (adica cu viteze intre 140 si 175 )in jur de 8-8juma.
Cam astea sunt consumurile la polo.Dezavantajul este cand cumperi masina de noua ca ptr dotari tre sa platesti mult de ex: ptr versiunea de caroserie in 4 usi cam 800 de e....a mea are dotari de aproape 4000 de e pe ea. si a urcat pretul de la 10000 la 14 mii.. Daca esti interesat eu o am la vanzare cu preluare de leasing. Da-mi un pm. initial am vrut un accent ..la 10mii avea o gramada de dotari si era si pe motorina....dar daca o sa studiezi masina o sa vezi cat de fragila pare si nu este la fel de manevrabila ca un polo |
Mersi de oferta D M X dar ai mei s-au cam incapatzanat pe masina noua... ;)
oricum...zi-mi un pretz estimativ,la polo-ul tau te rog. |
daca vrei si sh..si putere ia-ti un bmw aranjat frumos ,cu motorul ok,sau un opel astra din 2003-2004
|
pai la 9000 euri pret final nu prea gasesti majini in afara de chevrolet si logan.Sa iti ceva cat de cat k lumea mai trebuie pusi cativa euroi,cel putin nu ai precizat 9000 ddp sau cip
|
eu presupun k e vorba de 9000 ddp .. e diff f mica acum cu treaba cu taxele vamale scoase dar totusi..exista diferenta
alternativa la logan ..din partea chevrolet este aveo..e destul de intersanta masina.. pui niste jenti pe ea si o sa fie frumos.dar o faceau si ei putin mai lata era bine.. intre aveo si kalos e diff mica..dar teoretic o vezi mai tarziu.. http://www.chevroletdibas.ro/aveo4/index.php uite aici.. |
Quote:
In jur de 9000... + , - acolo.... la aveo m-am gandit si eu doar ca e prea tzuguiat(cum zice si sebaaa) O varianta ar fi skoda Fabia la care m-am tot gandit...ai mei au si o dacie din 81, si mi-ar prinde bine programu ce ma scapa de masina veche(programul "rabla" sau cum ii spune) ..oare o sa mai fie asa ceva...pt ca acum nu primesc acele prime de casare Quote:
|
Dak optez pt Logan are ceva ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D Pt o fata e super C1-le ..dar imi trebuie mai mult ceva de familie..nu neaparat pt mine personal.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2025 4Tuning