![]() |
Intalnire E36 RO Bucuresti
pt ca a venit primavara si este foarte frumos afara ,m-am gandit ca nu ar fi rau ca noi cei din club e 36 ro membrii din bucuresti sa facem o intalnire si ca sa nu fie totul pe nepregatite m-am gandit la data de 7 aprilie in jur de ora 12 sau si mai tarziu ,insa zic ca 12 este o ora convenabila pt noi toti ca sa nu stricam programul nimanui .,ca locatie m-am gandit la casa armatei in parcare .Doresc ca cine nu a intrat in posesia stikerului in dreptul numelui sa faca referire la asta si ii voi aduce eu .Astfel incepe lista :
1.dj eros (IF 13 ERS) 2.bogdan_rgp |
Re: Intalnire E36 RO Bucuresti
Quote:
Nu-i rea initiativa. As vrea sa vin si vreau si un stiker daca ramane, il platesc pe loc. :))Parcare asta pe unde e? Stiam ca (virgula) Casa Armatei este la intersectia dintre Cal. Victoriei si Bd Regina Elisabeta, insa nu stiu de ce parcare vb tu. |
Quote:
vezi ca mai este un topic deschis pe tema asta. https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...36/page-8.html |
Quote:
|
Quote:
|
se poate inchide vad interesul vostru ......
|
Quote:
Daca e sa fie aceasta intalnire da-mi un PM. Bafta. |
nu vezi frate ca altii nu vor eu vin cu 4 masini din otopeni dar bucurestenii nu pot venii daca este vedem cum facem
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning