![]() |
vand faruri vw bora
4 Attachment(s)
se vinde 1 pereche de faruri originale hella vw bora
sunt in stare buna(ca si luminare sunt absolut ok....doar sticla necesita polish...)se vad urme pe ele in rest fara urechi rupte cu proiector ceata...... pret de moca si fix 100 lei ambele sau 70 lei bucata eventual 50 eu si pot oferi si o instalatie bixenon pentru alte detalii 0723756554 |
Re: vand faruri vw bora
valabil...pret de nimic
faruriile sunt chiar ok(+ au si motorasele de reglaj) xenonul bi nu mai este valabil eventual h7 daca este cineva interesat(releul,1 balast si 2x becuri...lipseste un balast atat)alta ocazie, 70 lei instalatia sau 150 cu faruri cu tot |
s-a vandut si releul de la xenon
daca tot am dat in mare pe piese atunci mai ramane un balast la 30 lei FIX 2x becuri(h7m scrie pe ele)sunt ok,fara probleme 50 lei ambele FIX faruriile valabil 100 lei ultim pret pentru ambele sau 70 lei bucata moca avand in vedere ca au si motorase(pe putin 3-40 lei)si proiectoare ceata |
valabil
nu are nimeni nevoie de niste faruri care inca isi fac treaba...la pret de nimic.. |
valabil
o sa revin si cu alte poze...faruriile sunt preferct functionale,bat bine,nu sunt tiganite,nu au urechi rupte si etc.. la geamuri trebuie lucrat(polish) sau schimbate...asa le-am luat si eu... pret fix..100 lei si pot trimite prin posta..va vine max 20 lei transportul |
7 Attachment(s)
am facut niste poze mai in detaliu...
mai mult de atat nu pot... nu vreau sa fraieresc pe nimeni faruriile sunt absolut ok(fara urechi rupte,bat foarte ok etc etc..)singura chestie geamuriile sunt matuite...prezinta urme.. probabil ies la polish...nu stiu ce sa zic,nu am incercat sa le fac nimic pret de moca 100 lei ambele FIX sau 70 bucata |
hup hup...
inca odata...prinderi ok,oglinda ok,motoras ok la geamuri trebuie lucrat sau schimbate.. pret de nimic 100 ambele as prefera sa trimit prin posta la cineva,nu am timp sa umblu prin oras la curierat(las faruriile la cineva si le trimite de la sat..) |
sa se inchida
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning