![]() |
Admisie M50 pe M52?
a pus cineva admisie de 2,5 m50 pe 2,3 sau 2,8 m52?
ce modificari trebuiesc facute? merita osteneala? |
Re: Admisie M50 pe M52?
Cica merita... Eu am 2,5 si n-am schimbat-o ca n-am cu ce decat cu clapete de m3... Dar citind pe diverse forumuri lumea zice ca merita. Printre altele , americanii cu motoare M3 de state ( m3-urile de state n-au admisie cu 6 clapete de acceleratie ca cele europene ) pun admisie de M50 care e mai larga decat ce se pune pe M3-ul de state. La ei se pune galeria de 2,8 din fabrica.
Am inteles ca la 2,8 pierzi din cuplu dar castigi de la 3000 de ture in sus. La 2,3 nu stiu. Galeria merge fara modificari dar trebuie sa schimbi si garniturile cred... S-a mai discutat pe forum. Cauta si tu... |
Quote:
|
Pai nimeni nu pune galerie de 2,8 pe 2,5...
In principiu amandoi spunem acelasi lucru... O galerie mai stramta da cai mai putin si cuplu mai mare... Galeria mai stramta in cazul de fata e cea de 2,8. Initiatorul topicului se presupune ca are motor M52 si vrea sa puna galeria de M50. In acest caz pierde cuplu si castiga cai pt ca pune o admisie mai larga(cea de M50). |
am pus admisia si se simte bine de tot. sunt multumit 100%.
|
Spune-le si altora care se contrazic pe forum ca cica merge mai prost... De altfel se dau mari mecanici BMW...
|
Quote:
|
Luni o sa ma dau cu un 325i de fabrica care trage foarte bine si o sa va spun cum am stat. O sa ne dam din mers ca eu am cutie automata.
ca idee... https://www.youtube.com/watch?v=1hxzUFJ1nkk |
Quote:
|
Felicitari pentru decizia luata.:-)
|
am fost aseara pe A2
1 victima -saab 9-3 2,0 turbo an fabr 2010?(cam 1 tir). si bmw-ul 325 de care spuneam ca trage foarte bine pleca de langa mine 1 masina din start de la 50km/h din cauza cutiei mele care desi aveam calare pe kick down mai statea 2-3 secunde pana pleca bomba. Am incercat apas pedala la primul claxon iar la al treilea sa-si de-a drumul si am stat mult mai bine. Oricum m-am hotarat....pun manuala :d. si cand schimba la 6500rpm parca era asa finutz..nu ca la manuala cand dai japca. Ideea este ca am vazut rezultatul si sunt multumit. urmeaza un soft,manuala si o evacuare buna. cand scot filmarile din telefon le postez |
Quote:
|
Quote:
|
Asa este, cu automatele astea, gandesc un pic mai intarziat.:D
|
1 Attachment(s)
filmul de care vorbeam cu scarba mica :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning