![]() |
Nova cu bot de bmw..
2 Attachment(s)
Nova bmw sau bmw nova spuneti voi.. e reala va spun sigur, daca i-a schimbat si motoru atunci e meserias :lol:
|
Nova cu bot de BMW. Mai era un topic legat de o astfel de modificare. Data viitoare cauta si tu mai bine :wink:
|
da gabi.. stiu ca era ceva asemanator :oops: dar avea tot aripile de nova, capota.. numai grila era de bmw si ceva pe la faruri. asta se vede ca e luat de pe bmw si pus pe nova.. cred ca a lucrat la ea nu gluma
|
masina sta prin colentina si e a unei fete
|
ca marfa! NOT!!!!
|
Dezgustator, execrabil, sa-i fie rusine! Huooo! :evil:
E plin siteul de cuvinte urate, va rog sa dezaprobati cat mai elegant posibil, daca la rubrica de tuning nu suntem respectosi cu optiunile fiecaruiea unde o sa mai fim? Multumesc din suflet! |
CataNOS stii mai multe despre masina? e nova sau srn? ce motor are.. :P
acuma nu ma mai mir de ce iau atatea masini foc.. instalatia electrica cat de bine a facut-o numai el/ea stie. in fine acum nu mai e nici nova dar nici bmw nu o sa fie vreodata :lol: |
ie nova :D
mi se pare k si bordu e de ursuletz da` nush sigur. o sa verific :) oricum, dupa ce treci de podu ala din colentina (peste lacu tei sau cum naiba i-o zice) dinspre doamna ghica masina e pe dreapta. Io am stat juma d ora sa contemplez :D Edit: Mmihai, acu am vazut ca esti din Pitesti deci datele d mai sus nu te ajuta cu nika. Iti zic eu, masina arata bine, din punct de vedere al imbinarii botului de bmw cu curu de dacie :D Ma intreb daca il da politia in urmarire, ce masina zic k e? :D |
Bordul se poate pune. In Craiova e o Berlina care are bord de BMW.
Din fata arata bine, din lateral penibil iar din spate arata foarte romanesc :) |
da bine ca are M-ul pus ca altfel nu avea nici un efect ..........
|
In Constanta mai era o nova cu bot de BMW sera 3 , pisicutza sau e46 nu mai retin ... e un topic pe CONSTANTA ... avea nr de CL .
Si dacii cu bord de BMW ursulet au fost su sunt in Constanta destule... una s-a facut fraf acum 1 an jumatate pe B-dul Tomis. |
x ray.. la voi in ct parca era si o dacie cu faruri de golf IV.. ce mai se aude de ea?
|
pai acea mashinutza este accidentata dar se aude ca proprietarul ar dori sa o refaca... nu se shtie nimik sigur deocamdata...
|
:D
YAC mi se blocheaza calculatoru de la poza aia !
|
In Constanta, am vazut in parcarea reprezentantei Dacia-Renault o Dacie berlina cu bot de Megane.Arata foarte ciudat
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning