![]() |
Cumpar lupe H1
Cumpar 2 lupe H1 pereche cu o singura faza, deci nu bixenon. Astept oferte insotite de dimensiuni sa stiu daca se potrivesc. 0763268527
|
Re: Cumpar lupe H1
Am eu 2 lupe din faruri de Opel Calibra. Sunt H1
|
Din ce am vazut in anunt ai lupe bi-xenon h1. Pe mine ma intereseaza fara mecanismul pentru faza lunga, lupa cu faza simpla. Daca ai asa ceva te rog sa faci o poza si sa-mi dai niste dimensiuni sa vad daca pot sa le adaptez in farul meu. Ms anticipat. O zi buna
|
Pai am si lupe bi-xenon , dar am si lupe din faruri de calibra. Sunt HELLA si nu sunt bi-xenon , sunt normale. Diseara am sa iti pun poze sa vezi exact despre ce este vorba
|
astept in continuare poze...
|
3 Attachment(s)
Aici sunt si pozele
|
1 Attachment(s)
Salut. Ms frumos de poze. In principiu e ok dar am nevoie daca se poate cand ai timp si de niste dimensiuni sa vad daca se potrivesc in locul oglindei. Am atasat o poza sa vezi cam ce dimensiuni am nevoie (liniile rosii). As vrea sa stiu daca placuta aceea care acopera jumate de lupa se poate da jos si un pret pentru lupe te rog. Ms anticipat. O seara frumoasa
|
Maine am sa masor sa iti zic ce si cum. Se poate da jos , ea este sudata oarecum , dar se poate da jos.
Pretul ar fii de 100 LEI ambele |
1 Attachment(s)
uie aici
|
up...cumpar lupe cu o singura faza indiferent de bec...ma intereseaza sa fie cat mai mici in diametru...
|
nu mai cumpar...multumesc 4tuning...se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning