![]() |
Lag la accelarile bruste ! Gti 8v
Va salut, am o mica problema dar nu una care arde, dar vreau sa o rezolv. Cand merg cu masina si vreau sa-i dau talpa brusc sau cand schimb agresiv si calc imediat acceleratia are un mic lag cam de 1sec si dupa care o ia cum trebuie. Am schimbat fisele, sonda lambda dar tot asa face. Ma gandesc ca ar avea nevoie de o curatare la injectoare cu ultrasunete, voi ce ziceti, de unde ar fi problema?
|
Re: Lag la accelarile bruste ! Gti 8v
aceasi problema o am si eu la acelas golf ca al tau!!
|
Verificati si voi chestii elementare la masina voastra,gen cablul de acceleratie,clapeta sa nu fie imbacsita cu mizerie si sa numai functioneze corect banutul
|
Clapeta azi am curat-o a doua oara in 8 luni, dat jos tot corpul si curat calumea+schimbat garnitura. Mai este o varianta sa traga aer fals pe undeva, dar cea mai plauzibila este debitmetrul dus, sper sa gasesc pe cineva care are 2E pe masina sa fac proba cu unul bun.
|
incearca sa cureti sorbul de la pompa de combustibil ,am pe cineva care a facut aceasta operatie si raspunde altfel la acceleratie
|
Dupa ce fac proba cu debitmetrul atunci voi incerca varianta ta, faptul ca si consumul s-a marit considerabil tot varianta cu debitmetrul stricat o sustin. Tx
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning