![]() |
Amortizoare
Am ajuns in situatia in care sa imi schimb amortizoarele...as vrea sa va rog sa-mi dati 2,3 idei despre ce amortizoare ar fi indicat sa-mi pun(exclus cele sport)...firma-calitate,durabilitate...masina e cea din semnatura...golf 4 1.4 16v... Multumesc !
|
Re: Amortizoare
nimeni nici un sfat ?! :(
|
Iti recomand un SACHS(nemtesti) sau KAYABA(japoneze). Sunt marci de top, dar si costisitoare :D
|
Medellin...am avut ''sachs'' pe gaz...dar in viata mea nu o sa ma mai incurc cu asa ceva...m-au tinut exact 2 ani si nu poti sa zici ca mi-am batut joc de masina..chiar am grija la gropi si la drumuri rele ;)...iti multumesc oricum de parere..am auzit de KYB lucruri bune dar ma tenteaza parca Bilstein...nu stiu inca :)
|
Dar tine cont si de preturi.....la bilstein sari din ghete :))
Nu esti singurul pe care il aud planganduse de sachs, am un prieten cu un ambreiaj pe sachs care i-a picat in 2-3 luni de la cumparare. Si nu a fost vorba de "omorat", mers la curse sau altceva.....mers normal la servici ! |
hm...ciudat. Daca stai sa te gandesti orice poate sa pice in timp foarte scurt.avantaje si dezavantaje...acum am primit o oferta de amortizoare OE 416 /bucata pe fata si 337 tot OE pe spate tot /bucata...cand cele kayaba sunt 264/fata si 219 pe spate...nu stiu ce sa mai zic... :|
|
Ai gasit la pret bun kayaba ! Eu zic sa mergi pe ele ! Oricum ai garantie cel putin 2 ani.....
|
De MONROE ce ziceti ??
|
parerea mea..ca sunt ok si astea, acuma na in functie de buget...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning