![]() |
Unde pot face upgrade soft/harta Pioneer AVIC F310BT
Ma intereseaza in special daca cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asta sau daca aveti un link de pe un torent - undeva cu softul CNSD-130FM care pe unele site-uri se cere enorm...:
http://www.***********/produse/DVD_-...ii/CNSD-130FM/ Pretul pt. upgrade e undeva cu 150% mai scump decat am dat pe player :shock:. Ce face update-ul ? R: The CNSD-130FM will upgrade your system to include all 2010 updates. This will give it the same features as its successor, the AVIC-F320BT.....adica o sa mearga si dvd-uri, nu ca m-as uita in masina dar sa fie ;). |
Re: Unde pot face upgrade soft/harta Pioneer AVIC F310BT
salut
ai aflat,reusit ceva? ma intereseaza si pe mine sa iau un astfel de player dar sa fac upgrade la navi(pentru a merge detaliat la nivel de ro...altfel ii gps degeaba..)si as vrea sa stiu la ce bani se rezolva programul,softul...ce cum o fi.. mersi |
Ce zice el acolo , e un upgrade de firmware ...abia dupa aia se fac updateurile necesare ! as putea gasi asa ceva, problema e ca trebuie sa lucrez pe aparat direct !
Pretul e de 400-450 de ron ! |
Quote:
dar la o asa valoare pentru harta nu renteaza absolut deloc din auzite,stiam ca merge pus pe card etc..si ii cam 10-15 eu...insa doar vorbe |
Quote:
Vorbe pentru ca majoritatea dau doar din gura si ca sa faci asemenea aparate ai nevoie de ceva cunostinte de hacking , resurse ..... 10-15 euro e sa faci updateuri la igo sau softuri asemanatoare unde acolo dai doar copy paste si atat. la firmele care se respecta , ai de urmat niste proceduri... nimeni nu e prost sa piarda o zi de munca doar pentru 500 de mii , mai ales la device uri precum pioneer. |
Quote:
50 lei + la pretul aparatului si face update la igo8 paca...sa mearga detaliat nivelul de RO... in rest ce pot sa zic |
Quote:
Pai si de ce nu il fac? iti zic eu de ce?.... pentru ca ei habar nu au nici macar pe ce sistem de operare merge navigatia , iar ca sa faca igo sa mearga pe un device care normal merge alt soft , e bataie de cap , cu modificarea fisierelor si etc ,iar al doilea aspect pe care majoritatea nu il iau in calcul este puterea de procesare a deviceului ... sa vad eu igo 8 sau primo care sa ruleze fluent sau sa localizeze satelitii sub 10 secunde pe un device pioneer din seria F ! PS : nu ai cum sa faci update la igo 8 din moment ce aparatele alea merg cu navteq, acum poti sa tragi concluzia singurel cum sta treaba ! |
Quote:
uite un ex(https://forum.4tuning.ro/556-dvd-tv-a...page-3.html)de asta ma mir si eu....nu contest nici ce zici tu si nici ce zice el... |
400-450 de ron, lol si 10e e mult.
O poti face singur cu putina atentie, nu-ti trebuie mare specializare, eu am instalat dupa metoda asta si functioneaza perfect. Uite aici: http://www.darkarena.ro/threads/2318...instalare-igo8 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Navigatia nu o folosesc ca imi arata ca sunt pe undeva prin Paris- am sa incerc cu o antena pt GPS si o restartare. Functia de DVD merge doar cu resoftare de la Pioneer care e cam 900 lei. Mai bine cauta un model mai nou si scutestete de batai de cap. @EVIL's Style - multumesc mult dar oferta ta depaseste bugetul ;) |
Quote:
undeva pe la 50-100 lei costa lucrarea... |
Mai este o varianta , prin patch total la sistemul de operare , atunci se poate rula orice aplicatie de gps pe device , atata timp cat respecta rezolutia !
|
Salut. Eu instalez soft si harti pe Pioneer F310BT F320BT si pe mai multe modele. Cine este interesat sa-mi dea pm.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning