![]() |
VW Golf 5 sau Skoda Octavia
Doresc sa imi iau o masina SH !!!
Ce parere aveti despre cele 3 masini ? pareri pro si contra!!! VW GOLF 5 1.4 sau 1.6 90 sau 105 cai pe benzina sau Skoda Octavia 1.6 105 cai benzina Ford Focus 1.6 benzina An 2005- 2008 Multumesc !!! |
Re: VW Golf 5 sau Skoda Octavia
Eu ti-as recomanda o Skoda Octavia 1.9 diesel 105cp.
|
Salutare! Motorul 1.4 te va dezamagi! Am mers cu un golf 5 1.4 si cu un focus mk2 1.4(80 cai ambele) si pot spune ca sunt exagerat de puturoase.(in special focus-ul). Ambele erau relativ noi atunci, in jur de 50.000km fiecare. 1.6-le este ok. Dar daca esti deschis si la diesel, mergi cu incredere pe 1.9tdi 105. Este perfect pentru caroseriile alea.
|
am luat Skoda Octavia 2 1.6 FSI
Puteti sa inchideti topicul! ms |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Skoda Octavia II -2005- 1.6 FSI
|
Adusa din Germania cu 130 mii km ...... si sincer se vede fff mult ca a fost utilizata de catre un neamt !!!!
|
buuuun :D 1.6fsi ;) wel done
|
Quote:
|
Felicitari pentru achizitie...cat a costat?
|
7600 inclusiv inmatriculare - asigurare !
|
Foarte bun pretul. sa o stapanesti sanatos si cat mai multi KM.
|
mersi la fel !!!
|
Buna ziua, si eu ma uit dupa octavia de ceva timp, O intrebare; ce consum ai la ea la drum intins si de ce ai ales benzina si de ce nu diesel.
eu sunt in dubii cu diesel sau benzina, multumesc! Drumuri lungi fara incidente! |
da consumul la drum lung e 6% asta insemnand sa mergi constant cu 120 cam asa mai reduci 100 , viteza variabila intre 90 si 120. Am ales benzina deoarece am o masina disel si nu ca nu sunt multumit de ea dar vroiam si una pe benzina si in plus iarna benzina face diferenta !!! O zi buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning