![]() |
Fiesta 1.4 tdci chip
Salutare băieți,
Cei care au mai avut de-a face cu chip tuning-ul...mă puteți sfătui/ajuta cu situația mea ? Se merită așa ceva? Mulțumesc, Cu stimă. |
Re: Fiesta 1.4 tdci chip
Quote:
Cu siguranta merita facut,eu am soft pe masina de vreo 2 ani si nu am avut nicio problema din cauza asta.Iti recomand un soft RBN tuning. bafta! |
Am revenit, cu aceeasi dorinta, mi s-a pus iar pata pentru chip, alte sfaturi?
|
Quote:
Iti recomand soft de la Upsolute Austria facut astfel incat sa nu ai probleme tehnice niciodata, micsoreaza consumul de carburant. Eu am facut la ei acum 3 ani si nu am nici o problema . Intra pe www.chiptuning.ro si gasesti mai multe detalii Acceseaza inkul: http://www.upsolute.com/index.php?vi...te&task=models |
Quote:
|
Cu aceeasi dilema m-am confruntat si eu si rezolvarea pana la urma a venit de la catalin WPP - Cauta acest nume pe forum dute sa iti faci un soft la el daca esti multumit ok daca nu iti pune soft original si nu iti ia 1 leu!
Eu ajunsesem fix la pragul cand eram gata sa ma duc la RBN din pacate mi-au lipsit cam vreo 70-80 euro din cei 250 euro asa ca am ajuns la catalin si nu regret nici un moment masina trage ca in prima zi nu are nici o problema si au trecut luni bune de atunci.Eu sincer fiind student nu mi-am permis sa arunc cu sutele de euro in sus asta e .... |
Quote:
Multumesc |
tu trebuie sa ai in vedere si urmatoru lucru :daca ii faci resoftare si o sa mergi numai in blana cu ea sa nu te astepti sa iti scada consumul de carburant.in schimb in acelasi stil de mers un soft bine facut intradevar o sa se reduca consumul altfel nu, tuneri sant destui ai de unde alege bafta
|
si-a facut deja resoftarea, doar ca nu a mai scris aici :D
https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...i/page-11.html |
Quote:
Quote:
Da, sāmbătă am făcut remaparea și am simțit diferențele, pot spune că se merită. Legat de consum, īncă nu pot să mă pronunt, asta īn timp o voi afla. Mai rămāne doar să sper că nu vor apărea aspecte negative asupra motorului. Mulțumesc tuturor pentru sfaturi. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning