![]() |
Ajutor Alpine CDA-9813R !!!
10 Attachment(s)
Salutare,am un mp3 alpine 9813r si vreau sa trec prin el semnalul audio dintr-un dvd,pentru a se auzi pe boxele masinii.are in meniu functia de auxiliar(cum se vede si in poze) chiar cu mai multe moduri(tv,vcr,game) dar nu stiu care este mai exact mufa pentru auxiliar.cine stie mai bine si ma poate ajuta,dau o bere :D
|
Re: Ajutor Alpine CDA-9813R !!!
De ce nu faci ma duda poza si la celalalt capat al firelor?de exemplu in dreapta mufelor RCA( care sunt de iesire) ai un cablu dublu verde si unul mai gros negru,cred ca pe alea verzi trebuie sa te legi cu semnal
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
intre timp m-am pus pe cautat,ca netul e mare,si am gasit si raspunsul...imi trebuie un adaptor Alpine KCA-801B (h t t p ://w w w .crutchfield.com/S-PVT4y1qoM2R/p_500KCA801B/Alpine-KCA-801B.html) sau ceva asemanator
http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=447249 acuma intrebarea e alta...de unde gasesc un asemena adaptor? |
mama ce scumpe e,o sa caut pe la mine prin oras,la magazinele de profil,si daca nu gasesc o sa comand de aici de pe net :sad:,oricum ms iulica ;)
ps.mai ramane o singura nelamurire.pentru ce este mufa incercuita cu rosu in poza de mai sus |
Da,e pentru telecomanda si s-ar putea sa mearga cea de sony(care merge si la pioneer :lol: )
Daca stai sa te gandesti nu e scump deloc,gandeste-te ca poti lega un ipod direct de acolo,ce-i drept nu poti folosi meniul playerului sa schimbi melodiile dar totusi :P |
Quote:
w w w .mp3car.com/input-devices/79766-diy-alpine-ai-net-with-rca-head-phone-adapter-for-ipod-gurus-needed.html |
Daca ai mufa si 5 cm de cablu de la o magazie merge facuta,important este ca playerul sa activeze intrarea si daca nu "simte" magazia;la pioneerul meu (deh 6700) acest lucru se face dintr-un meniu ascuns in care intri cu playerul oprit,altele nu poti activa intrarea aux decat daca e magazia prezenta,poate ai noroc si merge asa pe direct si ai scapat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning