![]() |
concurs masinute cu telecomanda......
ma intreb daca mai sunt ceva dezaxati care ar participa la asa ceva .... inafara de mine care subscriu. astept pareri, rasete, batai de joc, sau alte sugestii :))
|
Re: concurs masinute cu telecomanda......
mai suntem din astia stai linistit.... si noi catzia friends ieseam noaptea si ne prosteam cu ele cand era ud pe jos numa ca noi avem 2 masinutze la care li se intersecteaza frecventza ca ambele is pe 27 de mhz.. numa mno.. daca ar merge mai mult si mai tare :D
|
un bun electronist poate devia frecventele destul de simplu :)
|
lolz , hai k e misto faza , faceam si yo din astea dar atunci nu aveam permis si ma prosteam cu masinutza cu telecomanda :D ,acu am permis si am trecut la avioane :D , imi place ideea ta ! bafta !
|
daca a avea niste masinutze NITRO...ar fi ceva, mas da si eu cu ele!
dar pretu la asa ceva in US e peste 250 $..soo nu e tocmai un hobby eftin |
am si electric, si cu nitro, de fapt am cateva tampenii de copii mari ca sa spun asa, presupun ca nu sunt singurul. Sunt dispus sa amenajez o pista off-road pentru un asemenea concurs . se mai inscrie careva? nu conteaza cu ce masina, doar sa fie cu telecomanda.
|
i'm in da nu off road imi tre ceva ca soseaua:D ca a mea ii joasa:P
|
Ma bag si io cu un TT
|
ia fiecare sa bage poze cu masinuta lui , sa vedem cum sta treaba ~!
|
cat mi-am visat in copilarie o masinuta cu telecomanda... dar nu o vrut mos craciun :). Este o emisiune pe discovery cu kestii dinastea, fac aia concurs cu masinute, barci elicoptere.. misto
|
cum se face treaba :)
https://www.youtube.com/watch?v=cATvTK8vfJQ si https://www.youtube.com/watch?v=u-kje8jujvM |
misto man !:D
|
cred ca va iesi ceva din asta :0
|
sincer ... io cred ca nu
|
dece ..eu zic ca o sa ne distram ...deja am o idee cu cicione..de fapt el a avut ideea ....va fi fun
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning