![]() |
Bmw E36,318i,1992
10 Attachment(s)
BMW E36
Motor: M40,318i Putere: 83 kw,113cp KM: 247.000,reali,carte service de Austria Inmatriculata in tara: Februarie 2009,eu sunt al doilea propriear din aprilie 2009 Interior: - tapiterie piele,culoare silbergrau hell - cotiera fata/spate - suport pahare fata/spate - insertii mahon - pachet complet - insertii crom - pachet complet - pachet lumini + lumini ambientale,luate de pe un E39 - volan imbracat in piele - Mid 7 butoane - trapa electrica - geamuri fata,electrice - inchidere centralizata din telecomanda Sonorizare: - Mp3-player Alpine IDA X001 - boxe fata Clarion + tweetere originale Nokia - boxe spate 16x9 JBL GTI series T595 limited edition - statie Sony X-Plode Exterior : - faruri cu lupa,xenon 6000k pe faza scurta + angel eyes CCFL - proiectoare ceata - stopuri clare Depo - jante 17,replici M3,E46 - jante tabla 16 inch In aproape 3 ani de cand este la mine masina am schimbat urmatoarele,multe dintre piese au fost schimbate in avans,am zis daca tot fac o treaba,sa o fac calumea - toata articulatia spate+ amortizoare - toata articulatia fata,mai putin amortizoarele,bucsele la brat sunt cele pline originale de M - ulei+semering la diferential - ulei cutie viteze - ulei servo - kit ambreiaj - distributie+pompa de apa - pompa benzina(inca in garantie) - garnitura capac - capac delcou+rotor ambele BERU - bateria schimbata de curand,Varta silver 63ah - toate consumabilele,bineinteles schimbate si ele,la timp - tichinigeria facuta cap coada,se observa si in poze,daca nu reusesc sa o vopsesc complet,m-am gandit sa o foliez. |
Re: Bmw E36,318i,1992
Foarte frumoasa si ingrijita masina.
Daca nu ma insel am vazut-o de cateva ori prin oras, iese in evidenta.:D Ca o sugestie, fa-i stopurile rosii complet ! |
Re: Bmw E36,318i,1992
salut vecine frumusica matza ta dar parca iar sta un pic mai bine mai lasata pe burta :)
lasa-mi te rog adresa ta de de YM pe privat ca am ceva nedumeriri stima |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning