![]() |
My NEW Delta Integrale 16V
Salut
Incepand de ieri...sunt fericitul ..sau :) nu al unui model Lancia Delata Integrale 2.0 16V turbo Masina se afla intr-o stare...putin neingrijita ca sa ma exprim asa insa cu putina rabdare...ceva pasiune si o valiza de bani sper sa recapete stralucirea de odinioara Sper sa mai am rabdarea si nervii necesari asemeni Kadetului Turbo"UGA"..care mi-a mancat tineretea.... Am sa revin cu poze in curand.... |
Re: My NEW Delta Integrale 16V
Felicitari si welcome into the club...o sa-ti placa la nebunie masina,dar daca vrei s-o faci "tipla" si te ocupi tu de ea, tre` sa ai rabdare si nervi multi...eu in curand ma reapuc(prima tentativa a esuat in 2010)de a mea s-o restaurez total!Sau daca o duci la cineva care sa ti-o faca,sa faca treaba calumea,nu doar de mantuaiala cum fac romanasii nostr de obicei...si ai grija pe unde o duci la mecanici ca eu pana am gasit pe cine trebuie,mi-au distrus-o restu`...abia astept sa vad pozele sa vad daca e cea care cred eu ca ai luat-o...ca stiu una care sta de multi ani si datorita desteptului care o tine degeaba se va distruge in loc s-o aiba cineva care o merita...bafta...
|
super masina
bravo ca fost fan al deltei iti doresc succes si abia astept sa o vad la linia de start ps..de unde ai luat-o ? eu nu prea am gasit la un moment cand aveam niste banutzi |
multa bafta!
sunt chiar curioasa de evolutia proiectului, o sa-ti urmaresc cu interes maxim thread-ul ;-) PS. sa pui si o poza cu jantele pe i le-ai pregatit, mi-a povestit Vali ceva, dar me has to see :-P |
Salut,
Si eu astept sa vad ceva poze cu masina in starea sa actuala, atat cat si cu fiecare evolutie pe care o va suferi :D Iti doresc mult succes cu proiectul... |
frumos.baga si niste poze sa vada si ochiu nostru.
|
Wow, asteptam poze :)
|
Poze nu am apucat ca nu am luat aparatul cu mine la garaj...
Masina o stiam de ceva timp ca sta...si desi initial am vrut o Toyota Celica GT4 turbo sa iau..m-am riscat si am ales Italianca:)) Am desfcaut distributia si am constata ca....lipsea cureaua de echilibrat motorul...impreuna cu intinzator cu tot..deci masina a mers asa mereu+ alte maruntisuri care atrag euro:)) Jantele am gasit o poza cu unele la fel...doar ca sunt pe auriu,,,deci la fel dar albe..si au prinderea clasica cu 4 prezoane http://sb1.shopmania.org/files/produ...m~l_774217.jpg Acu daca aveti idee..si stiti 1. daca incap cuciucuri 225/45/17 sau 215/45/17 inainte era u program care simula la fiecare masina cat intra doar ca nu il mai gasesc pe net 2. cat rezista pistoanele si biele de serie(putere si presiune turbo vb aici de turbina stock in prima faza. 3 am inteles ca transimisia stock nu are probleme pana la 350-400cp O zi buna |
7 Attachment(s)
poze...asa arata cand am luat-o...
|
7 Attachment(s)
poze cu colegele de camera
|
Dupa cum banuiam sa-nteleg ca asta e masina tipului care conduce 4tuning,ala cu ochelari,nu?
|
Quote:
|
Sincer,ma bucur enorm ca ai luat-o ca el oricum n-avea nicun plan cu ea si chiar nu-l vad sa fie om pentru o asemenea masina,e o masina speciala care nu o are oricine...si mai ales la cat a stat(de cel putin vreo 2-3 ani stiu de ea)era pacat de ea...masina a fost a actualului meu mecanic si era tipla cand a vandut-o,dar dadin pacate nu cui a trebuit...oricum,felicitari si bafta la refacut... :D
|
Quote:
Multumesc frumos..am pus poze cu ea...in ideea sa vada lumea de unde incep... Am rugamintea la tine sa imi dai si mie nr fostului propietar(mecanicului) vreau sa aflu cateva chestii despre masina pe care Zoliat nu avea de unde sa le stie...eventual daca ii e dor de ea poate sa vina sa o vada :) |
1 Attachment(s)
prima baie pe platforma...inca:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning