![]() |
Se poate face LSD pentru E46?
Exista vreo modalitate de a transforma un grup de e46 318i open in blocant?
Se poate schimba miezul acela cu unul din e36 blocant? A facut cineva asta? Am un E46 si vreau LSD pentru a ma descurca mult mai bine cu el iarna. |
Re: Se poate face LSD pentru E46?
Am eu miez blocant de E46 de vanzare... Problema e ca la E46 s-a pus doar pe M3 blocant.... deci e mai mare decat ai tu pe masina. Daca ai chef sa te apuci de tuning pe masina , esti invitatul meu...
https://forum.4tuning.ro/258-bmw/3059...sd-m3-e46.html |
Quote:
Daca e mai mare, nu cred ca intra. |
Pai nu intra sigur ! Trebuie sa-i pui carcasa mai mare.
|
Quote:
|
Quote:
Imi poti da mai multe detalii despre cum se face? M poti ajuta tu? Contra cost bineinteles ... |
Quote:
Hehe , uite ca la asta nu m am gandit , mi as bate capul , dar momentan sunt prins cu un proiect bmw e36 cu kompressor ! Ideea e simpla , de street use ziceam si eu [ blocare maxim 25 la suta ]. Am vrut sa fac asa ceva pe e46 320d , dar momentan consider ca nu merita cei 650 de euro . Chiar daca as stii cum se face , avem nevoie de tehnologia respectiva + resursele necesare , degeaba avem ideea daca nu avem unde sa le facem , intelegi? voi discuta cu cineva din italia sa vad daca se mai ocupa de asa ceva [ mie cel putin intotdeauna imi facea preturi bune ] , sau poti apela la hexer , el e unul din putinele persoane care are echipamentul necesar pentru a face o conversie de la open la blocant ! |
Quote:
|
Spune-mi ce carcasa ai la diferentialul tau, 168mm 188mm sau 215mm ?
|
corectie
Quote:
|
Prietene ti s-a pus capasa pe mine ? N-a ramas ca ma uiti ?
Vezi de viata ta bah "stie tot" ( si prost )... "corectie"... Sigur exista. http://bmwfans.info/parts/catalog/E4...ve_gasket_set/ Se discuta despre diferentiale nu despre filtre de aer "custom" fabricate din articole de gradinarit si busole luminoase in schimbatorul de viteze unde in mod cert ai o experienta de netagaduit ...;) |
tot varza si habarnist ai ramas daca tu crezi ca exista diferential de 215mm
...mai depaseste si tu nivelul mediocru de carfolio.com si mai schimba-ti stilul agresiv basit ca te da de gol ca esti clona... |
Hai bashti ca ti-am dat prea multa atentie...
Daca esti atat de bou incat sa crezi ca nu exista , sa fii sanatos. Daca ai si pus mana pe diferential si spui ca nu exista ma lasi fara replica. Nu credeam ca prostia poate sa fie intruchipata... |
PARTZ... :lol::lol:
|
Quote:
Fiecare pasare pe limba ei piere... ;) Si fiecare se exprima precum poate... Unii prin viu grai altii prin rezonanta matzelor... Iar cand vorbim despre partzuri, tu esti un mare oralist ... sau orator... Imi scapa termenul corect... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning