![]() |
Saab 9-3 Cabrio
6 Attachment(s)
Vand Saab 9-3 Cabrio
-an fab.2001/05 -motor 2000 Benzina -157 Cp -145000 Km -4 airbaguri -ABS -geamuri electrice -oglinzi electrice -aer conditionat -tapiserie piele -jante aliaj - inchidere centralizata -alarma -radio/CD magazie Cd -servo directie -computer bord -comenzi volan Masina ruleaza foarte bine, interiorul este impecabil, foarte curata si intretinuta, a apartinut unei domnisoare. Este masina perfecta pentru o vara incendiara, sistemul de decapotare lucreaza electronic perfect, Radio/CD- ul dispune de o magazie de CD-uri situata in portbagaj cu o capacitate de 6 Cd-uri, placute de frana noi fata/spate, cauciucuri bune, consum mixt 9%. Actele masini expira in luna decembrie 2012. Merita vazuta. Tel:0746133851 id lucian.orian Pret:2200 Euro neg. |
Re: Saab 9-3 Cabrio
Te intereseaza schimb cu Hyundai Coupe 1.6fx din 2001, neinmatriculata in Romania
|
salut! stiu ca urmatoarea intrebare nu are legatura cu vanzarea acestei super masini.......dar, daca numerele de anglia sunt valabile pana in decembrie 2012, poti sa-mi spui cum e regula cu valabilitatea numerelor de anglia ? as vrea sa-mi aduc un 9,3 coupe (preferabil un viggen) si sa nu am nevoie de inmatriculare imediata pe romania/bulgaria. :)
p.s. : daca as fi avut garaj, m-ar fi tentat rau de tot masina ta |
pt mai multre detali sunati la nr de tel afisat sau adresa de mes masina este a unui prieten..:-)
|
se poate inchide...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning