![]() |
Ford Ka-Primavara audio ;)
4 Attachment(s)
Buna seara,
intr-un final m-am hotarat sa imi prezint si eu masina si modificarile in materie de muzica aduse acesteia de cand este in posesia mea. In primul rand am schimbat casetofonul original cu un sony xplod CDX-GT33U. Pe fata am lasat boxele originale ale masinii. Am achizitionat: -un subwoofer sony xplod de 30cm 375W rms; -o Statie Mutant NW280SP 210W rms in punte; -condensator pyramid blue 1.6F. Detin deasemenea o pereche de boxe coaxiale pe 3 cai alpine SPS-690A de 50Wrms. Ma gandeam sa le montez si pe acestea pe polita spate a masinii dar ma gandesc ca nu o sa se auda mai nimic datorita plasarii lor langa sub. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legate de sistem si de imbunatatirea componentelor? poze: |
Re: Ford Ka-Primavara audio ;)
Quote:
|
Nu pot spune ca sunt pasionat inrait cum am vazut restul proiectelor de aici,dar pot spune cu siguranta ca imi place sa se auda ceva muzica in masina.
Vreau un sistem decent,care sa se auda bine. Sub-ul actual se aude destul de bine pentru mine,dar se aude prea mult brrrrrrrrr. Ca si suma pot aloca 1000lei momentan. |
Quote:
|
Imi poti recomanda un pret te rog pentru fiecare in parte?
Eu am pus anunt la bazar dar mi se par putin cam mari preturile |
SW + statie + condensator= 500ron
player poate primesti 200ron |
multam @roli
Incerc sa le vand :) Intre timp sa nu stau degeaba si sa dau banii pe prostii :)) cu ce imi recomandati sa izolez masina? |
sa izolezi ? da' ce? e submarin ? :lol::lol::lol:
insonorizezi cu STP pana acum sfaturile ce le-ai primit sunt foarte bune si vin din partea unor oameni care stiu cu ce se mananca sportul asta. |
Buna ideea,mai trebuie sa ma gandesc cum fac sa o lansez la apa :D
despre asta vorbesti https://forum.4tuning.ro/561-anunturi...izant-stp.html |
Mai sunt cateva firme care produc ceva de genu dar STP-ul din cate am inteles e cel mai folosit dintre toate la noi. Dar pana la insonorizat mai ai multe de cumparat, vrei sa insonorizezi si sa stai cu ea asa pana iti iei alte componente mai bune?
|
Asa ma gandeam,insonorizantul o sa ramana pe masina chiar daca componentele se vor schimba.
Nu asta ar trebui sa fie primul pas? |
Quote:
|
Pai practic eu am componentele,doar ca urmeaza sa le schimb ;)
|
Intrebare...
De ce mai toata lumea zice ca nu foloseste la nimic condensatorul? |
foloseste..... drept distribuitor si voltmetru (daca are pe el)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2025 4Tuning