![]() |
Golfu meu
6 Attachment(s)
Asta e golfu meu.Am pus masina pe forum in ideea ca poate mai gasesc pe cineva pasionat de golf 2 sa facem schimb de idei
Masina este din 1986 -motor 1.8 I monopunct, 90 CP. Nu am umblat in el, am pus un filtru sport din fibra de carbon care se aude foarte frumos.( nush daca ii da ceva cai in plus) -Arcurile si amorizoarele sunt de GTI, -jante Alessio , cauciucuri 195/50/15 -angel eys -vopsea in doua culori -Interioru albastru cu negru Si cam asta e............ astept parerea voastra |
Re: Golfu meu
super frumosa ! sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! bafta in continuare ! culoarea e bestiala !
|
Reusit golf-ul :) , sa-l stapanesti sanatos in continuare .
Imi place in mod special eleronul [ daca l-ai facut aici poate imi spui si mie unde :D vreau si eu tot unul la fel :p ] si scaunele model gen Gti daca nu ma insel :) Usile le-ai tapisat tu? sau ai fost la cineva ?:) Angel eye-ul din stanga mi se pare mie sau e cazut din suport? sau de pe ce se sprijinea / statea el? Farurile ai putea sa le iei direct de la Fk cu angel eyes , sunt pe la 100 euro daca nu ma insel , eu pe a mea dupa cum se vede in semnatura am bot de jetta 2 iar pt mine farurile mai "anormale" sunt cam 250eur. Bafta in continuare! Vii maine la intalnirea celor cu vW? |
Usile sunt tapitate de mine. Eleronu, si tot ce este din fibra tot de mine sunt facute. Ma bucur ca am facut o treaba buna daca va place :)
Unde este intilnirea de maine ca vreau sa vin si eu |
dragut ce pot sa zic...
un sfat...dupa ce papi caucioacele astea care le ai acum incearca unele pe 45 sau 50 dar cu buza de protectie arata altfel... bafta si ai grija de ea! |
Frumoasa masinutza ....culoarea e deosebita si imi place ca e tunata finutz... sa ai grija de ea si bafta in continuare ;)
|
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/16671-vw-golf-proprietari.html baga masina si aici! scaunele imi plac si mie si cotiera! bafta
|
Vw Golf 2
Aseara am patit ceva umilitor :(. Am un golf 2 1.8, 8V, 90 CP, si m-a facut o Solenza :(( (1-2 am plecat bine, dar pierd la a 3-a, sa fie oare din cauza la ambreaj?).Cand am luat eu masina acu un an mergea destul de bine am facut BMW 318 din '95 115 CP, si acu nu pot sa fac dacie?.
|
Re: Ajutor!!!!!
Stai linistit ca Solenza nu e chiar asa puturoasa...
|
Quote:
eu am avut o solenza nu avea decat filtru de aer si evacuare directa borla si ma jucam cu masini cu 90 de cai.aveam un prietn cu un urs 316 injectie din 90 cu care faceam mai zilnik si se tinea dar in urma mea asa ca de solenza fuge vbine |
Sfatul meu e sa te feresti si de super nova ca la demaraj e putin mai "nervoasa" decat solenza.Fa-i ceva la masinuta ta ca e pacat sa te ia o autohtona. Bafta
|
Ma facut solenza ca nu a mai tragea masina. Era de la sonda lamda Unde e acuma sa ne dam din nou :D
|
cum ai prins eleronu?
|
Am avut eleronu ala nic negru original al masinii Si l-am lipit peste el . Dar daca nu ai se poate prinde si de haion direst ( cum e la GSI)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning