![]() |
Recomandare subwoofer
Am un amplificator domotec clasa D de 1200rms la 1ohm(dupa specificatiile producatorului) dar punem 900rms.
ce subwoofer mi-ati recomanda pt amplificatorul acesta...mentionez ca il vreau pt spl.multumesc |
Re: Recomandare subwoofer
Quote:
|
bugetul ar fi de 800 lei...
|
Quote:
Digital designs 512 - 599 ron Digital designs 515 - 799 ron Re Audio SRX 12 - 659 ron Powerbass S124 - 379 ron sau poti merge cu 2 cun =758 ron Spl Dynamics V 300D2 - 420 ron Acuma mai depinde de spatiul alocat incintei, si de aseptarile tale de la subwoofer. DD-urile ar fi varianta castigatoare si pe partea de SPL si pe partea de placere de ascultare. |
dar ce parere aveti despre un Soundstream RBW-12 sau un Alpine SWR-1223D?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Testat recent un DD 515 si un monobloc de 1Kw, cu bacterie stock si un 0 AWG, 144 db + cu incinta de muzica la prima proba, intr-un Citroen Saxo. Deci potential mai este.... suficient. Avand in vedere ratingul amplificatorului tau (1200W @ 1 Ohm) te incadrezi teoretic la Mini 2000 (daca respecti si restul regulilor) iar in cazul asta eu m-as uita la 2 x 12" sau 1 x 15". |
x3
eu zic ca cea mai buna varianta dintre toate, inclusiv ce ai zis tu, ar fi DD515 |
Quote:
daca vrei sa participi anu asta la CNCA la bugetul tau e cel mai atractiv |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning