![]() |
Audi A3 `00
Dupa un timp de plimbat cu GT-u (Ex car) am mai facut rost de ceva bani si azi mi-am achizitionat un Audi S3 din 2000, in 2 usi, la un pret foarte foarte foarte foarte decent zic eu, cu niste probleme de caroserie si partea tehnica.
Motorul este 1.9 TDI, 110hp, kit interior-exterior S3. Dotari : climatronic, geamuri electrice, oglinzi electrice / incalzite, xenon, stopuri pe led ( de vanzare). Pozele apar maine. |
re: Audi A3 `00
Ce ai tu este un Audi A3.
S3 s-a facut numai cu motor 1.8turbo benzina la generatia 8L si numai cu tractiune integrala. Sa o stapanesti sanatos. |
Re: Audi A3 `00
Quote:
|
asteptam pozele si bafta cu masina
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu mai mergea EDIT, au venit pozele.
O sa fac o lista cu ce trebuie vopsit si schimbat la masina: Vopsire partiala Chit de pe aripa spate puscat Schimbat planetara dreapta Suport motor Schimbat bulbul de ulei Rezolvarea eroare airbag + 4 boxe Astept intrebari / propuneri |
schimba stopurile!!! in rest e ok
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi puteti da niste detalii despre un chiptuning? cu cat creste puterea, afecteaza motorul, turbina si fiabilitatea? |
Eroarea de airbag apare ori din cauza contactului de sub scaun , este un conector acolo , ori din cauza unui contact prost sub volan.
|
e ok masina, nu e s3 dar arata binisor. iti lipseste de la kitul interior ceasurile de s3 :)
|
1 Attachment(s)
Masina a primit jante de aluminiu + bucsaria fata schimbata.
|
1 Attachment(s)
Poze reale cu jantele .. :D
|
Faina masina sa o stapanesti sanatos,
o masina super faina am avut si eu ocazia de a conduce una si merge super. Referitor la ce spunea si altcineva ... da intradevar stopurile nu merg deloc arata aiurea ori le schimbi sau le infoliezi cred ca exista chiar folie albastra de stopuri. Referitor la chiptuning .... eu zic ca poti sa mergi direct la un service audi avand in vedere ca ai acelasi motor 1,9tdi care are la alte modele AUDI/VW mai multi cai, cred ca se poate pune softu original de la o versiune cu mai multi cai pe motorul tau parca asa am auzit. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning