![]() |
cine ma poate ajuta si pe mne:)
am un capital de 4000 euro si as vrea sa mi achizitionez o masina si nu stiu exact ce . Vreau sa fie cu un consum redus de pana in 10 si acceptabila la piease .un coupe sau hatchback . si o intrebare .se merita pe motorina la cumparare sh? astept sugestii ms anticipat:)
|
Re: cine ma poate ajuta si pe mne:)
Salut,ai ceva posibilitati,depinde daca vrei mai noua sau mai veche ,eu personal mi-as lua un Audi A3 1.8t sau VW Golf 4 1.8t.
|
Quote:
|
La 4k cel mai bine ia o masina pe benzina nu merita si nu cred ca ai sa gasesti una sanatoasa pe diesel.Iar un 1.8T consuma peste 10 deci nu mi se pare ca se potriveste cerintelor tale.Ce spui de un Astra Bertone 1.6 benzina din 2000-2001-2002.(Mi se pare ca se potriveste cel mai bine cerintelor tale).Sau poti incerca sa gasesti un Golf 4 1.6 benzina.Sau un Audi A3 mai din 2000-2001 pe benzina.
|
mar interesa o masina din 200 pana prin 2005-2006
|
Un Polo 2003-2005 1.4/1.6 benzina!
|
o intrebare referitoare la costurile de intretinere a dif marci
as dori sa stiu si eu in mare care marci sunt mai greu de intretinut dintre peugeot renault opel fiat ford? si care ar cadea mai repede ...vreau sami iau o masina si nu stiu ce marca mai exact pt ca mau pus unii intro dilema fte mare referitoare mai ales la masinile frantuzesti ca ar fi mai greu de intretinut si ar cadea mai repede
|
Opel Astra / Fiat Stilo / Alfa Romeo 147 / Peugeot 206 / VW Golf / Chevrolet Aveo / Skoda Fabia / Ford Focus / Hyundai Accent .
Ai de unde alege :lol:8) |
ai idee cat consuma un hyundai accent din 2006 motor 15 diesel .. k am gasit unu la 3000 mii neg dinafara? sau se merita?
|
Am avut acum vre-o 2 ani unul 1.5 crdi din 2008 era avea consumul cuprins intre 5 - 7 . Foarte fainuta masina pentru banii ei!
|
Laguna diesel cu motor de 1.9 fabricata prin jurul anului 2001. Consum prin jurul valorii de 4-4.5 pe exterior.
|
Re: o intrebare referitoare la costurile de intretinere a dif marci
Quote:
|
Re: o intrebare referitoare la costurile de intretinere a dif marci
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning