![]() |
Cine stie sa-si dea cu parerea
Ce parere aveti de ea:
https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...e_xx16561.html |
Re: Cine stie sa-si dea cu parerea
mult prea scumpa... pentru ani ei la bani aia poti lua ceva frumos.
|
5000 de euro pe o vechitura din '91 ? O gasesti si cadou prin occident ,nu doar pe bani.Cu banii aceia gasesti o multime de masini mult mai noi.
|
cam cat ar merita masina?
totusi am vazut-o in realitate m-am uitat, merge impecabil, nu i-am gasit nici un defect |
Quote:
Una impecabila este maxim 1000 euro in occident.Daca are modificari tuning poate ajunge si la 3000,insa nu este o masina valoroasa ca NSX de exemplu. |
Un exemplu ai aici
|
Mult prea scumpa la banii aia zic yo,ala care o vinde cere mult prea mult pentru cat face majina
|
la 5k euro poti sa iti gasesti o supra 3000cm tutbo :D faze de genu :))
|
avand in vedere ca amshina este inscrisa ...io zic ca este un pretz acceptabil......shi daca shi merge calumea.....io zic ca e buna......nush daca gasitzi voi supra sau honda prelude..inscrise in romania....avand in vedere ca sunt amshini vechi....i
|
Quote:
|
MAsina asta se vinde in Canada intre 2000$-5000$.Mai jos de 2000$ nu am gasit nici una functionala.Pretul cerut e cam mare,unul realist ar fii cu 1500E-2000E mai putin.
|
Nickel te-ai uitat cum arata masina care mi-ai postato?
Masina asta arata impecabil si merge la fel. Are euro 1 merita 2800 si mai ramane sa-i schimb cureaua de distributie si 1 cap planetara? ce ziceti? |
si nu uitati ca suntem in romania.............
deci ma refer la preturile de aici. drept sa spun o vreau cam un an, iar daca se infiripa vr-o dragoste si sunt si bani de intretinere poate mai mult......... |
cureaua de distr pt siguranta vreau s-o schimb, chiar daca el zice ca a schimbat-o
|
Quote:
Ai mers vreodata cu un Prelude sa vezi cum trage si cum sta pe curbe ragalia asta din '91 cu o amarata de suspensie stock? |
All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2025 4Tuning