![]() |
peste tot vad acelasi model de spoiler pe spate, acelasi model pe capota... fratilor... alte modele nu mai aveti ?
|
1 Attachment(s)
Mie asta imi place :arrow:
|
Re:
Quote:
|
Fiecare cu gusturile lui, mie personal nu imi place. Macar a incercat ceva...
|
e interesanta, chiar frumoasa, decat stock sau super banala....
imi place dar se poate si mai mult de la o solenza, dar ca sa se poata tre si banuti, iar cei care cu adevarat au banuti nu isi cumpara DACIA. PAREREA MEA. |
Mie nu-mi lace de loc... e chiar urata! dar in fine... iar cea pusa de MMihai e mai draguta, dar trebuie neaparat sa-i spuna cineva sa renunte la aripioarele alea de la roti cu dacia ca sunt de tot cacatu'!!
|
Evacuare dubla pe Dacie? :lol: :lol: :lol:
Daca a doua teava e pusa de ornament, e de cel mai prost gust. Iar daca e functionala, nu e chiar necesara, la cate gaze impinge monstrul ala de sub 2l. Daca baiatu are sub capota un V8 suparat, imi cer scuze in prealabil. |
itzi spun eu ca amandoua tzevi sunt functzionabile... akum de importantza ei... nu comentez... cine shtie ce are sub capota... nu a deschiso cand ne-am intalnit...
|
Re:
Quote:
a, daca a 2a teava e lipita cu picatura, poxipol sau alte chestii de genul asta, asta deja nu mai este prost gust asta deja este TARANIME CURATA, indiferent ca e dacia sau aalta masina mai meseriasa. |
pai da alezutzu... exact asta zicea si INSAne... :):) e de prost gust daca e lipita si e fara rost daca e functionala dar pe un motor sub 2l...
|
Daca ambele sunt functionale, merge. Atata ca nu ii aduce nici un spor din punct de vedere al performantei, e doar o bucata de metal in plus. Daca proprietarului ii place, sa ii traiasca.
Repet, daca nu are vreun V6-V8 suparat sub capota, in care caz, respect! |
mi se pare de cacat sa 'cosmetizezi' o masina in stil sport (spoilere, eleron, praguri, etc.) daca nu are modificari pentru imbunatatirea performantelor sportive.
o cosmetizare la o masina nemodificata pentru performanta se face de bun gust eventual doar cu o vopsea mai deosebita, niste jante mai frumoase... |
Re:
Quote:
|
am si eu o intrebare... Priza aia de aer din capota e adevarata? sau eu pusa la misto!? Nu-mi dau seama din poza si kiar sunt curios...
|
cum adica daca este adevarata? e facut cu fibra... da si nu cred ca ii foloseste la nimic
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning