Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unitati de bord si surse (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse.html)
-   -   pareri desre un casetofon (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse/3072-pareri-desre-casetofon.html)

HunTer_ctm 27-12-04 11:58

pareri desre un casetofon

isi merita bani cas Sony Model CDX-MP40 ?
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=1355&idcat=982

In banii aia se poate lua altceva mai bun ?

Mr.Nice 27-12-04 12:34

Am eu de vanzare un mp3 player sony r3300 la NUMAI 220$, vezi k ai detalii si poze pe bazar la mp3player sony, tot de mine e pus! 8) 8)

PEACE
:peace:

CataNOS 28-12-04 00:36

Hunter iti recomand sa stai departe de Sony. Eu m-am ars :D
La banii aia iei un Blaupunkt Valencia Series sau un Pioneer de toata frumusetea cu MP3 and stuff

Du-te in Autovit si langa biroul targului se afla firma tornado systems. Intreaba la ei sau la cei perete in perete cu ei. Nu e firma mea deci nu iti zic de ei doar k sa le fac reclama. Au preturi bune si atat. Daca vrei sa iti iei si boxe nu te lua dupa sunetul din magazin pt k panourile de prezentare au incinte :D si exista mari sanse sa fii dezamagit de calitatea boxelor o data ce le montezi pe masina.

B12ZMD 28-12-04 09:11

sony sucks! :x

HunTer_ctm 28-12-04 10:37

PT B12ZMD
deci sony sucks ? bine si asa ! in targ le iau noi de la firma asta sau s.h. ?
de boxe ce ziceai ? ca din magazin nu se merita ? deci tot din targ ramane ? la boxe tot parea aia ai .....sony sucks ?

B12ZMD 28-12-04 11:05

DA! NORMAL!

MAI ALES la boxe ! la HU mai merge ... dar difurile sunt infernale .. cel putin asta e parerea mea, doar e democratie !
io am HU mp3 panasonic/2x17cm Blaupunkt pe fata/2xMacAudio 90rms pe spate.

am avut si cass si boxe sony (printre nenumaratele HU si difuri pe care le-am tot schimbat)... rezultat = le-am dat cu flit! :wink:

aaaa ... si sa stii ca nu conteaza de unde le iei ! targ sau magazin, noi sau sh, tot ***uri sunt !

dc vrei sony k-lumea, du-te nene in japonia si ia de acolo - de la sursa sigura ... asa se mai skimba treaba !

CataNOS 28-12-04 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HunTer_ctm\"
PT B12ZMD
deci sony sucks ? bine si asa ! in targ le iau noi de la firma asta sau s.h. ?
de boxe ce ziceai ? ca din magazin nu se merita ? deci tot din targ ramane ? la boxe tot parea aia ai .....sony sucks ?

De la firma asta le iei noi.
Se merita luate din magazin, da` nu te lua dupa sunetul pe care il scot acolo. daca ai incinte pt boxe la masina, se va auzi la fel. daca nu, se va auzi un pic mai slab.
boxele sony sunt slabe

HunTer_ctm 28-12-04 14:36

ok mersi baieit pt ideei. daca mai aveti sa ziceti acum e momentu sa stiu ce sa fac ! mersi mult. o sa ma in curand duminica prin vitan.

CataNOS 28-12-04 14:48

Deci.. te duci in autovit si daca nu gasesti din prima firma intrebi un agent de paza. pe langa aia mai sunt o gramada de firme care ofera audio la preturi f bune. La tornado iti recomand sa te uiti la wooferul JBL GT series expus acolo (nu sa-l cumperi, sa te uiti). Daca e vreo baltoaca pe langa el e din cauza k am stat eu vreo ora sa il admir :dribble:
Sa ne intoarcem la pb ta. Nu-ti lua SONY! :D in nici un caz.
Cauta pioneer, blaupunkt, sau intreaba-i p-aia din magazin (nici ei nu-ti recomanda sony desi au modele destul de scumpe)

Bafta la shopping!

HunTer_ctm 28-12-04 15:40

inca ceva. mp3-urile asta sunt prevazute toate cu anti socuri ? ....ca la cd playere sar cd-urile in graci la pretenii mei. sau nu conteaza ca este mp3 sau cd . lamareste-ma si pe tine te rog. mersi mult. papa

inca ceva jvc se merita ca sunt o gramada de modele noi si frumoase..dar bune ?

CataNOS 28-12-04 15:52

despre JVC nu am ce sa-ti spun pt k nu le cunosc.
Cat despre cd-urile care sar pot sa-ti spun ca in general bufferul la mp3 este mai mare decat cel de la cd audio (cam 40 sec mp3, 15 sec audio). Mie unu nu imi sare cd-ul decat daca dau intr-o groapa serioasa.

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning