![]() |
Mini Cooper S
4 Attachment(s)
Va salut!
Golf V 2.0 TDI, de o luna am achizitionat masinutza. Urmeaza ( sper sa nu imi ia prea mult timp :) ) o serie de modifcari... Momentan doar "muzica" este aproape gata. |
Re: Eau
1 Attachment(s)
Apropo... :)
Prima "dragoste" : |
felicitari pt noua ta achizitie.. ai progresat mult:P!
pe bune s-o stapanesti sanatos si fara incidente!.. |
Multumesc frumos de urari...
Ps: Asa de fun... Intr-o luna jumate de cand o am am gasit-o sifonata de 2 ori. Prima oara in ziua cand am luat-o, fix dupa patru ore, iar a doua ora in spalatorie ( e mica rau ). LOL :) |
frumusica masina......frumusele si statiile.........mai dane niste detalii despre instalatia audio.......eventual o poza doua
|
Quote:
|
Quote:
|
Sistem muzica ( existent ): 2 seturi Infinity kappa 65.7 + 2 amplificatoare JBL 75.4 + 1 subwoofer JBL GTO 1202 + condensator Dietz 1F.
Urmeaza: schimbat un set boxe usi fata cu 1.7( am trei incinte pe o usa fata, nu doua cum am numarat initial :( ), schimbat incinta de subwoofer cu una dubla ( nu am gasit-o inca ) si antifonat masina... Momentan cam atat... Vedem cum o sa se auda... Sunt receptiv la tot ce inseamna indicatii si sfaturi in acest domeniu. |
Mai am ceva continuari: HU: Clarion DXZ778RUSB, o statie schimbata cu una Infinity 7541a (4canale), Insonorizare Dynamat Xtreme (doar usile fata), crosover-ele mutate in spate...
Momentan motorul a primit un filtru de aer Green i cutia lui. Urmeaza un soft in cel mai scurt timp! (Adica dupa ce termin examenele ) |
Cred ca abia asteptati tu si masina softul ala ...
|
De ieri seara avem soft!!! Masina este foarte mandra de el!!! 175CP cu 385 NM! Suficient... Momentan! :D
|
felicitari....... ;)
|
Bravo bravo !
|
Din pacate masina "nu prea" mai exista! Ne auzim cu una noua! :(
|
Bine ca esti tu printre noi.
Asta conteaza (poate pentru mine mai mult decat pentru altii). Bafta si control. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning