![]() |
Sistem complet,4000 ron...sugestii
Salut!Am nevoie de niste sugestii,mai intai de niste date concrete despre sistemele audio pe masina.Am un Logan MCV 1.5 dcI,sistemul stoc(player mp3 + 4 boxe de 15w) nu ma multumeste deloc,de acea vreau o schimbare radicala in cea ce priveste partea audio,dar habar nu am cu ce sa incep si ce contine un sistem complet.Voi incepe setul de intrebari..deci:
1. Ce inseamna suboofer activ/pasiv,difuzor de bass,tub de bass...care din acestea sun mai bune,care sunt diferentele,care ar fi preturile? 2. Ce contine un sistem audio auto complet? 3. Explicatii/definitii despre tweetere,diuzoare coaxiale,sisteme de divuzoare,condensatoare etc.(puteti completa cu ce credeti ca ar mai fi nevoie)... 4.Ce rol are amplificatorul,cum se leaga acesta...? 5.Aproximativ cati rms pot scoate dintr-un sistem audio auto complet de 4000 ron,tinand cont ca il vreau pentru spectacol,dar in acelasi timp sa fie si estetic respectiv claritate ridicata? 6.De unde pot achizitiona toate acestea?de preferat un magazin din Pitesti/Arges Pe final imi cer scuze pentru ca nu stiu cum sa scriu corect toti termenii,sunt amator de tot de aceea am apelat la acest forum...va multumesc! |
Re: Sistem complet,4000 ron...sugestii
Pentru primele 4 subpuncte gasesti foarte usor raspuns daca dai si tu un search pe google ,daca nu cumva chiar si aici pe forum..........gandeste-te ce ar fi sa vina in fiecare zi cate un baiat si sa intrebe la ce foloseste amplificatorul,sau orice intrebare de acest fel.
Mai intai documenteaza-te putin si apoi sunt sigur ca o sa ti se raspunda mult mai usor la intrebari cand o sa stii si tu ce vrei cu masina in legatura cu partea audio. |
propunerea mea:
-Digital Designs C2c, 2 x 160W -Digital Designs CS 6.5, componente (pe spat nu vad rostu pt medii daca doresti un bass mai tare ca le acopera) ca si bass -Hollywood HXA 3K -2xDigital Designs 512b |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning