![]() |
Incognito MotorSports
1 Attachment(s)
Salut
Astazi dintr-o gluma am inceput sa lucrez la un nou proiect ! Sper cat de repede sa il pun pe picioare ! Si nu neaparat din plictiseala dar m-am saturat de oameni care nu au chef de viata ! Vreau ca acest club pe viitor sa aiba multi membri activi ! Pentru inceput vreau sa incep in Constanta si daca va merge ne vom extinde ! |
Pentru viitori membrii
1 Attachment(s)
Aici va rog cei care doriti sa aderti la acest club va rog sa postati in felul urmator !
Nume : Varsta : Masina : Localitate : Dupa ce va acordam aceptul nostru de intrare in club : Veti comunica si cateva date personalale: CNP Seria si Nr Ci. Si depinde de implicarea dumneavoastra decidem ce nivel veti detine in acest club ! Dupa intrare veti primi la prima intalnire a grupului o legitimatie tip buletin care va arata asa ! Pentru inceput aderarea si acest carnet va fi gratuit ! |
Prezentare Membrii
Aici se vor prezenta membrii:
Nume: Masina : Detalii despre masina : Si bine inteles poze ! |
Intalnirii Constanta
Aici se va posta intalnirile pentru moment pana site-ul clubului va fi gata !
Multumesc de intelegere ! |
Viitoare Planuri
Am sa scriu eu ce planuri am pentru viitor !
1. Deschiderea unui site oficial al clubului ! 2. Intrarea in legalitate a acestui Club ! 3. Extinderea nationala in termen de un an de zile ! 4. Extinderea pentru Constanta la cel putin 20 membri activi ! 5. Promovarea media a intalnirilor ! 6. Participarea la evenimente sportive legale ! Pentru inceput este de ajuns ! Vreau ca in momentul in care ne vom intalnii sa punem la punct toate detaiile importante! |
Stiker /Parasolar/Tricouri /Sigla
5 Attachment(s)
Am sa atasez cateva poze lucrate de mine si vreau sa vedem cealegem din ele pentru a reprezenta acest club !
|
Re: Prezentare Membrii
2 Attachment(s)
Nume : Ene Marian
Masina : Opel Astra Bertone Detalii : Motor 1.8 16v 125 Cp Kit tuning :Carzone Estrada Special Interior Becuri schimbate Albastru Tub Bas Jbl 1000W + o statie MAC 600W Instalatie Xenon Status Club : Membru Fondator |
Re: Prezentare Membrii
6 Attachment(s)
Nume : Chiran Liviu Christian
Masina : Opel Astra Bertone . CT 92 F U G Detalii : Motor z22se . soft tuning . evacuare pe 55 fara intermediara + finala sport ,serpisori ,suspensie sport fixa Interior :plasme bord ,plasme interior cu senzor sunet , neon interior ,piele albastra +neagra,ceasuri stalp Muzica : mp3 sony x-ploud , tub jbl 1000w ,statie panasonic 1200w ,boxe jbl 600 w Exterior: Kit tuning Carzone Estrada Special ,jante pe 17, folii geamuri . kit xenon ,proiectoare angels eyes ,grila sport Status club : Presedinte |
Re: Incognito MotorSports
5 Attachment(s)
SALUT
Nume Dany Costache Masina Opel Bertone z 22 se Detalii : exterior -faruri angels ,lupe faruri,pleoape ,numar astupat ,jante 17 ,evacuare real sound,suspensie sport,evacuare marita ,anulat catalizator,buton tc,filtru sport kony,motor schimbat recent inca nu m-am apucat de modificari semnificative . Interior - consola modificata,ecran 2 din + ecrane in tetiere , linie audio pioner + MTX ,difuzoare pioneer , leduri schimbate...etc Status Club : MEMBRU |
3 Attachment(s)
Salutare! Ma vreti si pe mine ??;;) Ce primesc in schimb ?:))
|
Quote:
Frumos bertone sa ne vedem cu bine si da se poate sa fi si u in Incognito MotorSports ! |
Cu toata modestia mea :)) stiu ca lumea ma vreaaa :))) Glumesc :D
Cu aderarea la acest club nu stiu momentan, deoarece eu fac parte inca din Fanatik Motorsport si nu mi-am anuntat inca iesirea!:-) Deabia astept sa vina vara sa ma ocup si eu de mititica asta turbata :> In calibra am bagat in jur de 7000....sper ca in acest bertone sa depasesc de 10000 intr`o an.... Momentan nu incep cu : are aia...aia...si aia...pentru ca nimic nu este facut de mine! Cand imi voi atinge targhetul de 350-400 CP voi dezvalui si modificarile aduse! |
Re: Viitoare Planuri
Quote:
http://incognitomotorsports.forumcreativ.ro/ |
Quote:
|
3 Attachment(s)
A venit primul parasolar stiker sigla !
I-am facut si botezul ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning