![]() |
Opel Tigra
8 Attachment(s)
schimb opel tigra an 1998 inmatriculat ro 2010, itp valabil septembrie 2012 motor 1.4 16v 90cp,jante 15” originale cauciucuri vara+iarna,xenon,clapeta acceleratie marita,remapat,bujii NGK,ambreiaj sachs+distributie noi schimbate recent(aprox 15000km),suspensie sport(arcuri+amortizoare+flanse fata/spate) weitec+certificat TUV,evacuare remus,geamuri electrice(impuls),oglinzi electrice incalzite,aer conditionat,cdplayer lg+statie mutant+subwoofer BM 2 bobine 4+4 ohm 800 rms(400+400),prelungire bara fata......
+diferenta poze noi in curand Schimb cu e46/e39 inmatriculate ro/bg sau neinmatriculate break sau berline ori cu anumite modele de anglia telefon:0722263565 |
Re: Schimb tigra cu e46/e39 +diferenta
Quote:
|
Quote:
...UP........... |
.....UP...........
|
frumusica masinuta :) nu am stiut ca am toba remus :) (am toba identica cu a ta) la fel si oglinzile, bafta la vanzare in continuare!
|
ms mult....
...........UPPP................. |
schimb cu auto cu volan pe dreapta inmatriculate ro sau anglia
|
Re: Opel Tigra
9 Attachment(s)
Poze facute ieri.......
|
Quote:
|
Are daca vrei iti fac poze separat la buton ca nu se vede in poze are pe butonul de la ventilator unde selectezi treapta
|
salut ! am eu o calibra din 96 inmatriculata pe Ro te intereseaza ? discutam ?
|
nu ms.
Anunt valabil |
PRET NOU: 2000 euro sau schimb cu e39 ro/bg +diferenta
|
1 Attachment(s)
inca o poza
IAR OGLINDA A FOST VOPSITA AZI NU MAI ARATA CA IN POZA ESTE NEAGRA |
Salut
Ce diferenta imi dai la un e46 coupe din 2001 2.2. 170 hp neinmatriculat ( psoibilitate 3x nr rosii) electric clima , follow me home , etc...? MS |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning