![]() |
E36 Coupe, Motanel
9 Attachment(s)
Salut baieti, ma numesc Ene si locuiesc in Galati. Sunt posesor al unui E36 Coupe (94) din anul 2011 luna septembrie. Dupa atata timp m-am gandit si eu sa imi postez masina pe forum...daca tot investesc in ea de ce sa nu o fac si pe asta, mai primesc un sfat, imi mai fac 2 3 prieteni nu e bai.. :D
Detalii masina: E36 Coupe Model 316 cu motor 2.0 nonvanos, anul 94 Inamtriculata pe Bulgaria. Interior piele, Dublu clima, Incalzire scaune, Geamuri, faruri, retrovizoare electrice... Senzori parcare. Jante pe 15. Am schimbat: amortizoare spate sport si mai necesita o revopsire+ tinichigerie, voi pune poze cu Motanel... |
Re: E36 Coupe, Motanel
2 Attachment(s)
Interior poze:
|
ma bucur ca ti-ai prezentat masina man!parerea mea despre masina o stii!
in rest...hai cu update-urile!pune poze sau un filmuletz cu toba sa vada/auda si lumea ce trezeste un cartier intreg :twisted: :chainsaw: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina si cu destule dotari,bafta cu ea si cati mai multi km faRA incidente
|
astept filmuletul sa aud toba aia :D
|
pt un 320 are suuuper multe dotari + ca si starea tehnica e ff ok!
|
Quote:
Quote:
|
se pare ca mai dureaza ctv zile filmuletul cu toba pt ca Andrei inca nu are unul,dar o sa facem! ;)
|
Fara suparare , dar cine ti a lucrat tie masina pe partea de vopsit/tinichigerie imi da impresia ca a facut treaba de pomina ! Vad ca e destul de dotata masina , o baza ok ca sa poti face ceva la ea , evacuarea aia nu e ce trebuie pentru un e36 [ parerea mea ] , in rest bafta cu masina !
|
am eu aceeasi toba pe un 2,0 doar ca are capetele in sus , se aude genial
https://www.youtube.com/watch?v=VvSo6yU3mdY |
Quote:
Quote:
|
arata bine masina,e o baza buna de plecare.dar oglinzile alea o strica enorm si ai cumva stopuri lexus style:???:?
|
Am nimerit-o si acolo , altfel masina nu mai era "stramba" in partea din fata la imbinari , la bara , la capota si la aripi in partea de jos la praguri !
|
Quote:
upgrade-uri sapt. viitoare: bara M+prelungire Lipp, praguri, difuzor, eleron M ala mic, arcuri sport spate ele mai lipseau ca in rest e toata suspensia sport, pe parcurs voi investi intr-o suspensie reglabila... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning