![]() |
Calendarul Legal Racing 2004
Am gasit pe site-ul www.ro-tunning.tk acest asa-zis calendar Legal-Racing pentru 2004.
Quote:
|
Daca e adevarat o sa fie un an plin. :twisted:
Daca lipsesc la o etapa inseamna k s-a intamplat ceva nasol k altfel nu vad d c... :twisted: |
Sweet Dude !!!
Daca intradevar asta este programul pe 2004 inseamna ca o sa fie destul de misto ... Dar si mai misto era sa fie cate una pe luna ... |
in primul rand ... LA MULTI ANI ... (e primul meu post pe anul asta).
Stati fara grija, am luat o piatra in gura .... auuuuch ... cre' ca mi-am spart o masea ... :lol: :lol: Daca asta e calendarul este OK ... se putea si mai des ... dar decat de loc ... O sa vin la cat mai multe etape ... asteptam NSL sa confirme sau ... pace |
Ar fi interesant ca in Februarie la cursa de indemanare sa fie zapada :D, atunci sa vezi distractie hehe
|
mai da e pe bune calendarul?
|
Pai asta incerc si eu sa aflu, l-am gasit pe site-ul ala si nu stiu daca e pe bune.
|
Tot pe ro-tunning am gasit si eu calendarul competitional pe 2004 dar nici eu nu sunt sigur daca e doar provizoriu sau nu. Sunt cam putine curse (doar 10 dintre care doar 6 in Buc.) dar nu cred ca se va respecta in totalitate.
|
de ce nu-l posteaza si aici?suntem si noi interesati de el!
|
Copii, s-a afisat oficial si pe 4tuning calendarul pe 2oo4: https://www.4tuning.ro/Legal.htm
si Constanta e 1 mai si nu 1 martie...MARFA! Lipseste Ploiestiul care dak va fi, va fi independent de Legal Racing si No Speed Limit. Cred cel putin. Oricum, au timp, numai sa fie :!: |
Da este o forma provizorie a calendarului pe 2004 dar va fii modificat si mai precis in primavara
|
Da este o forma provizorie a calendarului pe 2004 dar va fii modificat si mai precis in primavara
|
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning