![]() |
E30 - B 43 BAU
5 Attachment(s)
Salut . De 3 zile sunt propietarul unui e30 ... Masina este din 90 Modelu' 2 bara fata M-Tehnik 2 , bara spate M-Tehnik 2 , Motor 2.5 12valve 4 usi , geamuri electrice , trapa manuala functionala .... La exterior mai sunt cateva de facut dar timp-ul si buget-ul le rezolva pe toate :P
Am pus si cateva poze ... |
Re: E30 - B 43 BAU
Sa l stapanesti sanatos sai grija de el.si mai usor pe la afi prin parcare:) ca au sarit pandarii pe mine duminica
|
Mersi Mersi , o sa am grija de el si sa il fac frumos :P Faza cu afi a fost o chestie de ..... , m-am dat putin in parcare , dar incet k aluneca imediat si au si venit pandarii aia ... in fine nu m-am certat cu ei , am plecat ... dar te-au vazut pe tine cu nr asemanator si au venit sa se ia de tine :))
|
3 Attachment(s)
... :P
|
3 Attachment(s)
si cateva poze mai clare :P
|
Buna alegere ....dar sa stii ca e sac fara fund usuletu spor la treaba:lol:
|
felicitari pt masina,,,contrar parerilor sa stii ca masina nu a suferit abuzuri ....un pic de intretinere si e ok
bafta in continuare |
Multumesc , o sa incep sa ma ocup de el dar sa mai vina putin caldura ... o sa incep cu micile probleme pe la tinichigerie dupa care o sa il revopsesc integral ... dupa o sa urmeze altele :)) jante .. etc
|
|
Quote:
|
Mersi mersi
|
5 Attachment(s)
Masina a suferit un accident ... cu ocazia asta am sa ii fac si toata tinichigeria si sa il vopsesc integral + sa curat si motor si sa schimb garnituri ... ca am destule care dau ulei aiurea :P Acum in functie si de timp-ul meu liber si de buget am sa il fac ... usor usor o sa il readuc la viatza ...
|
Nasol asa se intampla cand faci cercuri si drifturi pe strada:))
Masina este beton am mers si eu cu ea cu fostul proprietar piele alea alea....e bmw ce naiba Spor la masina si la cat mai putine incidente. |
Poze de la Cristi la poarta:DHai sa vedem ce iese:D.Bafta cu masina.
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning