![]() |
Tuning Peugeot 206
8 Attachment(s)
IN viitorul apropiat ,doresc sa scot pe piata un nou kit tuning pentru PEUGEOT 206, care sa se apropie de cel din imaginile alaturate.Astept parerile si sugestiile dumneavoastra
|
Re: Tuning Peugeot 206
pare frumos....dar cam ciudata partea din spate cu tobele amplasate asha:|
|
prea tare ...io zic nici sa nu mai stai pe ganduri ..daca potzi si ai tot ce iti trebuie apucate de el...
apropo pozele de cine sunt facute ? |
:rolleyes2 e super tare!!!!!!! bafta in continuare e cel mai tare chit (fiecare cu gusturile lui)
|
Fatza arata bestial tobele se puteau scoate sub cele 2 prize;)
|
Intereseanta ideea ... dar nu e pe gustul meu ...
Lucrurile care imi displac la acest body-kitt: 1. Oglinzile sunt prea ***uriste ... si nu inspira incredere. 2. Pragurile nu pastreaza aceasi linie agresiva cu spoilerele. 3. Gura de aer de pe capota(cea neagra, care vine odata cu masina) ar trebui sa dispara, iar cea centrala sa nu fie doar de forma. 4. Spoilerul de pe porbagaj e si el prea ***urist ca si oglinzile. 5. Tobele de esapament au o pozitie foarte rar intalnita... daca e vorba de un showcar totul ar fi ok, dar daca pui si un motor cu performante care sa nu lase de dorit cred ca ar afuma spoilerul. 6. Nu imi plac imbinarile dintre bodi-kitt si restul caroseriei, se observa mult prea repede. |
dak potzi sa il faci nu mai sta pe ganduri , e frumos , chiar imi place ! bafta ! sa postezi ce ai realizat !
|
arata prea bine :) vreau si eu
|
Arata fff bine:)...sper sa reusesti sa faci ce iti propui si sa ne dai si noua de veste....;)
|
Cat costa kitu ??? Arata bestial ...
|
frate kitu e super tare frate !!! cand il scoti imi spui si mie cat costa !!!:):):):)!! oricum numai sta pe ganduri si apucate ca e super tare frate !!! bafta !!! sa aud numai de bine !!!
|
sal
tare chitu! totusi nu prea imi place partea din spate si !in rest totu e ok la acesti kit
|
imi place kitul !!! e ***urist !!!in spate e cam cidat dar mere !!
|
Prea tare kitul! Zici ca e tuning de UFO
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning