![]() |
==Cumpar 1.8is!==
Caut sa achizitionez motor 1.8is la pret rezonabil.Daca se poate sa fie din Timisoara.Astept oferte.
|
Re: ==Cumpar 1.8is!==
Nimeni , nimic ?
|
Vezi ca are CatalinM6 unul bun si destul de ieftin zic eu
|
Merci.O sa incerc sa dau de el sa vad ce zice
|
Cam astea is preturile la el :
Disponibile urmatoarele piese: *bara fata M - 500lei *motor complet - 1300lei *evacuare completa - 450lei *eleron LTW - 700lei *capota - 150lei *grila FL - 220lei *aripi - 70lei/buc *macara electrica dreapta - 100lei *parbriz - 150lei *luneta - 50lei *suspensie fata - 180lei *suspensie spate - 180lei *faruri ZKW lupa - 400lei *stopuri in pro - 220lei *volan airbag - 100lei Si ii de la mama dracu din Targoviste.Am mai gasit in Galati cu 250e motoru complet dar totusi.. Galati.Ma gandesc la ceva mai apropiat.Merci Ricko |
salut!
La 1300lei il dau cu tot cu compresor de clima fara compresor...1100lei Nu cred ca e mult pt un motor in stare buna si complet Esti cam departe,asta asa e..dar mai vezi si tu un peisaj..doua :) |
Da,de acord cu tine dar drumu dus-intors ma mai costa inca cel putin 50 de euro si mai ii si vremea asta care cateodata nu ma lasa sa merg nici pana la garaj.Ce sa zic, sa ne apropiem putin de primavara,zile insorite si poate dupaia o sa pot vorbi cu tine de o plecare pana la Targoviste.Oricum merci de reply.
|
Quote:
dar am un prieten,care vine saptaminal la ARAD si ti l poate aduce,il mai cinstesti si pe el |
Merci.Da , cam asa sunt preturile care le`am vazut si eu prin apropieri, cel mai comune. 250e. Te caut si vorbim in privat.Merci fain inca odata
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|