![]() |
VAND Piese pentru LANCIA PRISMA
Caseta de directie TRW (200lei) , set 2 faruri fata (200 lei) , 2 seturi de oglinzi retrovizoare (50lei/set), set 2 stopuri ceata (50 lei/set) , 2 scaune fata (100lei) , 2 arcuri fata (50lei) , toate geamurile laterale fata-spate (fara cele mici) -100 lei, contact cu cheie (100 lei) , pompa servo + rezervor lichid servo (100lei) , set 4 jante pe 14inch originale-necesita vopsire – 400 lei toate 4buc , capota de culoare gri inchis (100lei), yale interioare pentru usi (partile mecanice) – 25lei/buc, planetare spate pentru PRISMA integrale (100lei set), cardan pentru PRISMA integrale (50 lei)
pret pentru toate piesele : 1200 lei si include transportul pana in Bucuresti contact : 0768626292 Piesele se afla in Ramnicu Sarat - se vand toate sau separat pot trimite prin Posta Romana |
Re: VAND Piese pentru LANCIA PRISMA
Hmmm...pai si daca ma hotarasc sa imi vand Prisma si o iei tu, dupa aia n-o sa mai ai piese... :D
|
Quote:
Domnule niss_is_me, conform regulamentului pentru topicurile de vanzare/cumparare : Quote:
O zi buna va doresc, Cu stima, ME.Beast //LE:am primit mesajul privat cu datele necesare, am redeschis threadul. succes la vanzari! |
Contactul cu cheie mai este la vanzare?
|
Aripi de fata ai cumva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning