![]() |
D13Z6 Vtec
Toat ce am gasit depre acest mini-me la motorul de 1.3 (D13b2) este in poloneza, si din pacate nu prea stiu poloneza. Daca stie cineva mai multe despre sau are un link despre, astept. :D
https://www.youtube.com/watch?v=fujdD...eature=related |
Re: D13Z6 Vtec
in curand se va realiza acest proiect,mai asteapta putin si vei vedea rezultatul,ca piese se folosesc,chiuloasa de d16z6 completa cu admisie,pistoane de compresie,p28 ecu,si instalatie electrica obd1
|
Rampa de injectie/admisie o am. As mai avea nevoie de chiuloasa si partea electrica, iar pistoanele as vrea sa stiu de care trebuie, sau daca merg cele de pe D16B2.
Astept cu nerabdare sa vad ce iese la tine. |
am un mini-me complet(installatie electrica admisie delcou chiuloasa fise tot ce tine) dar este d15z6 vtec-e(cel mai economic motor de honda).nu-ti trebuie pistoane neaparat doar daca mai vrei sa.daca esti interesat da-mi un PM
P.S. poti aduce la 115 cai cu aceste piese |
ce se mai aude de proiect?
|
Eu unul sun la partea de strans informatii si bani in momentul de fata.
|
Pana la urma a fost abandonat proiectul?
|
Quote:
|
Quote:
Ne puteti oferi si noua mai multe detalii? Multumesc. |
Am facut 3 astfel de motoare :)) doar ca nu erau 1,3.. erau 1.5 D15B2 respectiv D15B7(2Buc), cam acelasi lucru cu 1.3. 2 dintre ele pe caroserie de eg3.. foarte interesant se comporta aceste motoare, dar si costuriile sunt pe masura :)
|
Da , e bomba combinatia asta , cheltui vreo 350 de europeni pt maxim 115 cai cand cu 5-600 poti sa-ti iei un d16 de 125 de cai care are mult mai mult potential . Zic eu :)
|
@fifty_tm
Intr-un fel ai dreptate. Nu poti compara cele doua motoare. Dar daca te gandesti ca pe langa d16z6 ar mai trebui niste frane spate pe disc+ omologarea, nu prea mai ies calculele. Stiu ca majoritatea merg la risc, unii se descurca, etc..dar eu nu as fi foarte impacat. Pe de alta parte, varianta d13z6 e ok, zic eu, deoarece te scapa de carburatie si te pastreaza in legalitate(teoretic). |
1 Attachment(s)
Aproape gata, dupa atata timp.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2025 4Tuning