![]() |
Vand 2 vechituri
9 Attachment(s)
In primul rand imi cer scuze daca nu se incadreaza in capitolul -machete- dar nu am stiu unde sa postez anuntul.
Deci: De vanzare urmatoarele 2 masinute, cam vechi, dar in stare foarte buna: 1. Camioneta, marca Tonka, ca nou, marimea cam 1/24, tabla+plastic 2. Triumph TR7, marca Tonka, in stare foarte buna, marime 1/24, tabla+plastic Pret: 100 lei pentru ambele, trasnport inclus Contact: aici sau pm |
Re: Vand 2 vechituri
Valabile. Pret nou: 70 lei trasnport inclus, am nevoie urgent de bani.
|
50 lei transport inclus.
|
40 lei transport inclus, doar sa scap de ele, ca am nevoie de bani.
|
Haideti baieti, 35 lei ;)
|
Vand machete 1/43
5 Attachment(s)
Vand urmatoarele machete la scara 1/43, din colectia personala. Machetele sunt noi, au stat doar in vitrina:
1. Opel Olympia Rekord Cabrio-Limousine, 1954-56 - 60 lei 2. Opel Diplomat V8 Limousine, 1964-67 - 60 lei 3. Volkswagen Beetle, Del-Prado - din pacate are ceva probleme mici cu vopseaua din fabricatie - 45 lei 4. Volkswagen Microbus pompieri - 50 lei 5. Fiat 131 Abarth - 30 lei - opel olympia si diplomat fac parte dintr-o colectie gen DeAgostini din germania, am si revistele aferente. - volkswagen beetle este DelPrado, volkswagen pompieri este Road Signature si Fiat este Bburago Contact: aici, pm. Preturile includ transportul, daca se plateste in avans prin virament bancar. |
3. Volkswagen Beetle, Del-Prado - din pacate are ceva probleme mici cu vopseaua din fabricatie - 45 lei si fiat arbath mai sunt??
Le dai la schimb? |
Preturi noi:
1. Opel Olympia Rekord Cabrio-Limousine, 1954-56 - 50 lei 2. Opel Diplomat V8 Limousine, 1964-67 - 50 lei 3. Volkswagen Beetle, Del-Prado - din pacate are ceva probleme mici cu vopseaua din fabricatie - 40 lei 4. Volkswagen Microbus pompieri - 45 lei 5. Fiat 131 Abarth - 25 lei Sau daca este cineva interesat de toate machetele: pret la pachet: 185 lei cu transport inclus :) |
In urma reorganizarii ariei de vanzari va rugam sa deschideti topicuri noi pe sectiunile comerciale corespunzatoare (Vanzari cumparari 1:18/1:24/1:43/alte dimensiuni). Multumim.
Topic closed. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning