Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   After Dark la gratar (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/3050-after-dark-gratar.html)

Vyruss 24-12-04 00:16

After Dark la gratar

Ce ziceti daca la prima zapada mergem totzi intr-un poligon, sau ceva de genul asta?

luca 24-12-04 00:58

Am locul perfect tu sa aduci camera, am eu stativ pt. ea, daca nu are cine sa filmeze ii dam drumul si incepem baletul :lol:.
Nu mai ninge odata. :cry:

Vyruss 24-12-04 07:55

Uite ca a nins, dar bdin pacate prea putin, si deja iese soarele. Cred ca va trebui sa o lasam pe data viitoare!

RaveBoy 24-12-04 09:14

Poate cu putin norok mai da o ninsoare mica mica dar indeajuns cat sa ne distram si noi putin .....

mutzu 26-12-04 02:53

Nu inteleg?!
De ce asteptati ninsoarea ca sa va dati cu frana de mana ?:)
pe uscat nu merge? :)
Noi v`am artat ca merge :)

RaveBoy 26-12-04 11:03

eeee si voi acuma ... nu vrem sa ne rupem cauciucurile ....

mutzu 26-12-04 14:06

De placere, rup si masina :)
Placerea costa bani :)
multi :))

luca 26-12-04 14:29

Mi-am luat azi asa dupa Craciun cu Shadow vreo 2 cm din cauciucuri, la noul Mall e spatiu destul si jandarmii aia de pe acolo admirau spectacolu nu aveau nimik cu noi, cum ninge acolo mergem sau in Ilioara.

Vyruss 26-12-04 22:10

Lasa sa ninga mai intai, si dupa aia vedem noi unde mergem.
Mutzu-le abia mi-am schimbat cauciucurile, asha ca stiu pretul distractiei fara zapada, si inca nu imi pot permite sa repet manevra asta.

RaveBoy 27-12-04 14:33

luca daca e sa mai mergetzi datzi si voi un sms sau un mail ... un apel ceva ca vin si yo .....

RaveBoy 28-12-04 21:28

Quote:

Lasa sa ninga mai intai, si dupa aia vedem noi unde mergem.
Mutzu-le abia mi-am schimbat cauciucurile, asha ca stiu pretul distractiei fara zapada, si inca nu imi pot permite sa repet manevra asta.
Cauciucurile se duc si in mers normal da planetara mea :cry: :cry: imi troncane da tre sa repetam experienta

Vyruss 29-12-04 01:24

Astazi seara am facut noi patinaj artistic, fara ghiata sau zapada, dar totusi a iesit ceva destul de bine dupa parerea mea, fara sa mai punem la socoteala membrii noi.
Data viitoare sper sa iasa ceva mai bine, si ar fi bine sa mai invitam si alte cluburi, ce ziceti?
Apropo, vreau poze si filmuletze!!! Nu ne uita Tibi pls.

Vyruss 29-12-04 01:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Cauciucurile se duc si in mers normal da planetara mea :cry: :cry: imi troncane da tre sa repetam experienta

Eu sunt de principiu ca daca scartie tre s-o ungi, ca dupa-aia te intrebi ca mine de ce mere in 3

RaveBoy 29-12-04 11:45

Filmultezele o sa le pun pe cd-u sa putem sa le aveti mai repede.... troscu ala de s-a auzit de la masina mea ... imi sarise cablu de acceleratie de pe primu pct. de prindere si statea doar sec. ma intrebam ce drq are de e asa puturoasa LOL acu iar mananca asfaltu

Vyruss 30-12-04 00:39

Dar cu planetarele ai rezolvat? Ca daca vei avea probleme cu ele pe zapada nu stiu cine te mai duce acasa...

All times are GMT +2. The time now is 15:15.

- Copyright 2026 4Tuning