![]() |
BMW E30 316 SEDAN Alpine White III
19 Attachment(s)
Salutare imi prezint si eu noua jucarie , e din 1990 recarosata in totalitare original sa bagam ceva detalii:
-proectoare casetofon bavaria c -trapa -suport casete -ceas digital -servo directie -jante replica alpina pe 15( sparta una) -volan mtechnic 1 -antena manuala Totul original si functional pe masina,pompa de benzina face cam galagie in rest foarte multumit , planuri de vitor exista si ele le voi inpartasi aici. |
Re: BMW E30 316 SEDAN Alpine White III
Masina am luato inscrisa gata si dupa negocieri stranse a ajuns la 2000 euro+350-400 drumul si inscrisa pe Braila -acte asigurare , impozit tot
|
Succes cu ursaria!E nou?:lol::lol:Glumesc.
|
stai sa inteleg... tu esti baiatul care a avut/are ursu gri XVB?
felicitari pt asta micu alb! e foarte frumos! semnat, "Yulu ci" (ciocile):D:D:D |
Ataaaat???!!!!!! 3 poze 2 cuvinte?
Nu ne spui ce planuri ai cu el? Drift? Drag? Offroad? :lol: Hai ca-s curios sa vad cum ajunge 8) |
Quote:
|
Quote:
|
eu zic ca e pacat sa iti bati joc de masina INMATRICULATA ... rar mai gasesti asa masinuta "tzipla " !! parca nu te doare sufletu cand iei un urs pe bulgaria si il cocosezi ...
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pt achizitie man!e superba masina!ar fi pacat sa umbli la ea,dar si mai pacat e sa ai urs si sa nu poti face un burn cv.;)deci..go for it!punei macar un 2.5 in starea ce-a mai buna stare si AI GRIJA DE EA!!!
|
Maşina arată īntr-o stare greu de găsit īn 2012!
Ar fi păcat să o desfaci. Ai dat 2500 euro pe ea ca s-o dezmembrezi? Pentru a merge de-a latu', cumpără un E30 şurubărit! Ăsta de īl ai, arată de parcă a fost maşina de showroom toată viaţa ei! |
Quote:
Chiar sunt curios sa vad evolutia... cred ca va fi o surpriza pentru toata lumea. |
cu mult mai putini bani te puteai alege cu o caroserie deja usarat blana,rollcage,tabla os pe ea,adus din germania.sau mai sunt exemple,la banii astia si mai ales in starea asteia,chiar e pacat sa faci drift cu el.banii sunt ai tai,tu ai decizia finala,noi te sfatuim.fa-ti binele temele inainte de a te apuca de drift.e posibil ca dupa ce vei vedea costurile,sa dai inapoi...si sa nu fie prea tarziu.bafta,daca esti interesat da-mi pm si poate te ajut cu o caroserie de drift,un proiect inceput si neterminat.bafta
|
Baieti, Dani mai are un urs Coupe, cu 2.5 12V, care este intr-o stare nu asa completa si tzipla ca acesta..eu cred ca daca va face un urs de drift nu va fi acesta alb ci coupe-ul fantoma cum ii zicea el in titlul unui topic;)
Sa asteptam sa vedem ce zice el:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning