![]() |
Project
Dca ma puteti ajuta ce se poate sa imi cumpar dintre o dacie nova , solentza si un olcit (am vazut ca sunt niste olcituri frumoase) si tunate care ar fi mai buna si cam la cat mar ajunge o asemenea investitie.
|
Nu te supara pe mine, dar de ce pui o astfel de intrebare la varsta pe care o ai afisata? Doar de dragul de a intreba? Pt ca banuiesc ca sa te apuci de asa ceva cam slabe sanse...
|
Re:
Quote:
|
Nu e nici o problema, normal.
Dar tu ai pus 3 masini din clase diferite, zic eu. Oltcitul a fost bun la vremea lui, dar nu se mai face de un deceniu. Nova are motor de Dacie. Solenza are motor de Renault. Solenza costa cat o Nova si un Oltcit tunat la un loc. Deci, cea mai buna, performanta si confort, Solenza. La mana a doua, cam 4000 E. |
Re:
Quote:
Deci un solentza 4000e si cu tuning cu tot ajunge pe la 10.000 sau cat? Oricum ms ptr informatie si poate ma ajuti si in continuare :peace: |
10000 ?...nici chiar asa, da' pe la 9600-9700 tot ajungi..
|
cel putin 10.000 E zic eu...
|
ce tuning poti sa faci de 6.000 oiro pe SOLENZA??? :?: :idea:
|
Ms inca o data ptr ca mati ajutat
Acum cred ca o sa sterg topicu asta nu OK :peace: |
elemente de tuning pt o solenza nu depasesc 2000 - 2500 eu maxim.
Dintre cele enumerate de tine cred ca Solenza e cea mai buna (piese,motorizari,design) |
Re:
eu mi'as lua oltcit...datorita pasiunii mele pentru aceasta masina!
:) conteaza ca masina sa iti place....iar la modificat...depinde de bugetu` de care dispui |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ia zi amice ... ce faci de 6 mii p solentza ??? spoilere praguri ... deja s-au dus 2000 de euro este? ? ce chestie idioata in plm , cu 10.000 iti iei masina de 10.000 de ori mai buna decat solentza... asa ca de ce sa bagi 6000 in solentza ?? e atat de ilogic topicu asta... de mor de ras.. si tot odata de nervi.. cata dobitocenie pe aici .... |
ce-i faci ma de vrei sa ajungi cu tuningul la 6 mii de euro???? Cine e atat de tembel sa bage 6 mii intr-o masina de 4 mii??? sau vrei dvd-playere si hidraulice? :) Prea mult nfs strica! Vezi k nu stiu cum o dai cu Nos-ul k nu prea iti ajung banii :):):)
|
Re:
Quote:
Ce masina miai recomanda ptr 10.000$ cu tot cu tuning Vad ca esti mai priceput :p[eace: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning