![]() |
Tuning show 2012 Budapesta
Martie 30-31 si 1 aprilie se deschide anul tuning 2012 cu un mare salon de prezentRi masini tuning si siteme audio custom.Eu am stat pe dreapta timp de 3 ani dar doresc sa imi reiau concursurile si sunt pe cale de a imi termina un mare proiect care va fi prezentat in premera la acest show.Daca cineva este interesat sa vina atat la expo ca participant sau vizitator puteti sa ma contactati in vederea stabiliri detaliilor.Pentru doritori participanti li se asigura cazare cu mic dejun tot e un ceva decat nimic,si ar fi bine de stiut daca cineva e interesat pentru participare deoarece trebuiesc facute inscrieri si stopare de locuri ca si asezare in sala imensa ca suprafata totala sala plus platou prezentare 80.000metri patrati.
Sunt invitati din 11 tari cu peste 150 de masini inscrise deja va fi demontratie de GYMKHANA ceva sport nou inventat de ken Block Tuning expo Car audio concursuri db drag si sound quality Miss carstyling 2012 Si in rest promit din ora in ora cate o senzatie Acuma cine merge sunt eu sound identity crazy tuning ervin se pare ca vine si ovi cat-u opel astra precis vine si horguem tuning laci .....vedem asteptam pe toti doritori ..... |
Re: Tuning show 2012 Budapesta
Bravo Sandu! Sper sa va adunati mai multi si sa va distrati asa cum trebe :D
Expozitia asta mereu se organizeaza foarte devreme. Nu zic ca e o idee rea...insa multi inca nu au iesit din hibernare. (eu una nici pana la Oradea nu ajung pe sfarsitul lunii martie) Sa va pregatiti cu baterii multe si sa ne aduceti poze, va rog! |
Super initiativa Sandule, sa faceti macar poze pentru noi :)
|
Quote:
|
0722378512 sandu sunt ....
|
Sandu,si eu ma bag, mi-au acceptat si mie masina...sper doar sa reusesc sa revopsesc bara si aripa ce trebuie sa le revopsesc, si sa termin cu fetele de usi...daca nu reusesc cu usile, folie neagra pe toate geamurile si...ata este...
|
Care ati mers pana la urma in ungaria..sau mai bine zis cati?? am vazut cativa aproape de kaufland joi seara.. va pregateati cumva de plecare??Asteptam si niste poze de acolo..
|
Aveti ceva poze? ...mai ales daca aveti poze cu AB69WOW(Honda Civic,cea din poza de la avatarul meu) sa imi dati un PM! Va rog!
|
am amici care au poze pe la 2000.. o sa le am si eo... si daca pana atunci nu posteaza nimeni .. voi reveni eu .
|
Quote:
|
poate va ajuta
https://www.facebook.com/media/set/?...1226368&type=3 |
Salut am si eu cateva poze:) : Album
Sper sa le puteti vizualiza :D |
Nu prea :( ""Acest conţinut este indisponibil momentan""